Ηλίας Παναγιώταρος: Τεράστιες οι ευθύνες της Ε.Ε. για την επέλαση των τζιχαντιστών στην Ευρώπη! Βίντεο
Ηλίας Παναγιώταρος: Τεράστιες οι ευθύνες της Ε.Ε. για την επέλαση των τζιχαντιστών στην Ευρώπη! Βίντεο

Ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ηλίας Παναγιώταρος, φρόντισε να γνωστοποιήσει την τεράστια ευθύνη της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά την ανοχύρωτη Ευρώπη απέναντι στην ισλαμική τρομοκρατία.

Ο Βουλευτής δήλωσε ότι οι επιθέσεις τζιχαντιστών αποτελούν πλέον γενικευμένο φαινόμενο και στρέφονται κατά των χριστιανικών πληθυσμών.
Ωστόσο, πριν λίγα χρόνια η Ε.Ε. ήταν που υποστήριζε την τότε «μετριοπαθή αντιπολίτευση» στην Συρία, ενώ ακόμη και σήμερα η Ε.Ε. ενισχύει οικονομικά την Τουρκία, την στιγμή που ο Ερντογάν ισχυρίζεται απροκάλυπτα ότι «τα τζαμιά είναι τα κάστρα μας και οι μιναρέδες οι λόγχες μας».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε την αυξανόμενη αντίθεση των ευρωπαϊκών λαών απέναντι στην πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει αποτύχει σημαντικά στην προάσπιση των συμφερόντων των Ευρωπαίων πολιτών και στη  ανάπτυξη των ευρωπαϊκών κρατών.

Οι πολίτες της Ευρώπης καλούνται να πληρώσουν όλο και περισσότερους φόρους, ενώ παραμένουν ανυπεράσπιστοι απέναντι στον κίνδυνο των τζιχαντιστών.
Κλείνοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος έθιξε για ακόμη μια φορά την υποκριτική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που δεν υποστηρίζει τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications