Η περιουσία του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ σήμερα ανέρχεται στα 500 τρις. Ευρώ.
 Η περιουσία του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ σήμερα ανέρχεται στα 500 τρις. Ευρώ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & κουστωδία λένε, «Δύο είναι οι τρόποι για να καθυποτάξεις τους Λαούς της Γης, ο ένας με το σπαθί, (πόλεμος), και ο άλλος με το χρέος». Για υλοποίηση αυτής της θεωρίας, ίδρυσε το Χαλιφάτο των ISIS (Τζιχαντιστές), και το ΔΝΤ της Λαγκάρντ, Τόμσεν, & Δρακουλέσκου.

Επομένως δεν χάθηκε ο κόσμος να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος ύψους 500 δις. Ευρώ. Απλώς γενναίοι πολιτικοί μας χρειάζονται.
Τα 500 δις. ευρώ που χρωστάει η Ελλάς, είναι «Χαρτζιλίκι» για τον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Οι πολιτικοί μας σήμερα είναι υπάλληλοι-πιόνια του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεπώς δοσίλογοι!!!
Αυτοί είναι συνέχιση των μνημονίων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έκανε τη περιουσία του, αρπάζοντας Χρηματιστήρια, Ομόλογα, Τράπεζες, Χρυσωρυχεία, Αδαμαντορυχεία, Πηγές Πετρελαίων, Φυσικού Αερίου.

Όλες οι κυβερνήσεις των Κρατών της Γης, είναι υποδουλωμένες στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διότι ελέγχει όλα τα νομίσματα των Κρατών, αφού ελέγχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Κρατών.
Ελέγχει όλες τις βαριές Βιομηχανίες όλων των κρατών της Γης, και συνεπώς κρατάει όλες τις Κυβερνήσεις από τους γεννητικούς αδένες.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η κουστωδία-σπείρα του, δανείζει όλες τις Κυβερνήσεις των Κρατών της Γης.
Γιαυτό ακόμα και τα ισχυρότερα Κράτη (Η.Π.Α.), είναι υπερχρεωμένα στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ και στη σπείρα του.
Ο Παππούς ΡΟΤΣΙΛΝΤ είχε είπει, «Ας μου επιτραπεί να εκδώσω το νόμισμα του Έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποίος θεσπίζει τους νόμους». Πράγμα που επέτυχε.
Οι «Θεσμοί» σήμερα είναι αυτός ούτος ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος αποκτήθηκε με τεχνητά οικονομικά κόλπα των συμβούλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η FED των ΗΠΑ είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι περιουσία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Κεντρικές Τράπεζες όλων των Κρατών του πλανήτη είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλες οι άλλες εμπορικές Τράπεζες όλου του πλανήτη, είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κατόπιν αυτών όλων ο δανειστής μας είναι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού δικά του είναι η γνωστή μας
ΤΡΟΪΚΑ ( ΔΝΤ+ Ε.Ε. + ΕΚΤ).

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δολοφονεί όλους τους ανεπιθύμητους πολιτικούς και Θρησκευτικούς ηγέτες που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά του για Παγκοσμιοποίηση. (Βλέπε Πρόεδρο Κένεντυ, Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, Μακάριο, Καποδίστρια, δολοφονία Βασιλέως Γεωργίου του Α!, δολοφονία Βενιζέλου, δολοφονία ΙΩΑΝ. ΜΕΤΑΞΑ, δολοφονία Αλεξ.ΠΑΠΑΓΟΥ, κ.λ.π.

Ευρισκόμενοι εν όψει αυτής της καταστάσεως, αναφωνούμεν προς τον Πρωθυπουργό, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ εδώ και τώρα.
Βέβαια ο Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα προσπαθήσει να σας δολοφονήσει, αλλά θα σας ηρωποιήσει!!!
Για να μην το πετύχει αυτό, αρκεί να ενημερώσετε το Λαό με όλα τα κανάλια & ΜΜΕ.Προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού, και αυτό θα το πετύχετε με τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ hellasforce.com

Post A Comment:

4 comments

Unknownείπε...

ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ !!!!ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ !!! ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΣΤΙΝΛΝΤ πρεπει να εκδιωχθει ποινικη διωξη !!!!!!!... Eπειδη ειναι OΙ εκβιαστες σαν BYILLING !!!!ΔΙΟΤΙ ΛΙΜΟΚΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ..ΣΕ ΛΑΟΥΣ ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ... οι οικογενεια αυτη Πληρωνει σε πολεμους σε τζιχαντιστες .... κτλ ευθυνεται σε πολεμους !!!! ευθυνεται την καταστροφη στην κοινωνια !!!! πρεπει να καταδικασστουν ολοι οι οικογενεια ΡΟΣΤΙΝΛΝΤ !!!!! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Βγαζουν παρανομα σα νομισματα και χαρτινα χαρτονομισματα !!!! αποαγορευεται να κυκλοφορουν !!!! Να γινει διωξει ποινικα ποινικη διωξω !!!!! διοτι ειναι απατη εισς βαρους στος λαους !! με στοχο να αποκτησουν την περουσια ολο το πλανητη !!! γιαυτο σκοτωνουν σε ανθρωπους που διαμαρτυρουνται !!!! ! φαντασουν ειναι σαν byilling na timvrhuoyn !!!! Κleopatra kourmantzi .

Ανώνυμοςείπε...

500 τρις δεν βγάζει ούτε όλη η γη (περιλαμβάνω πετρέλαια, αδαμαντορυχεία, κ.λ.π.). Αυτός που τα βρήκε;

Unknownείπε...

Που τα βρηκε οταν ελεγχεις εξαρχης τις τραπεζες δηλαδη απο το ,1800

Ανώνυμοςείπε...

Αυτή η οικογένεια έχει τη κυριαρχία του πλανήτη από 1770 αν θημαμε την ημερομηνία καλα, σε ότι κακό γίνετε σε αυτή, είναι από πισο αν βγει ένας πολιτικός πρέπει να πάει με τα σχέδια τους αν δεν το κάνει να πάει με σχέδια τους τότε απιλητε η ζωή του, ένας από αυτούς είναι ο Κένεντι. Όλα ομος είναι το ξεπούλημενα από πολύτικους, δικαστικούς, διμοσιογραφους,που όλοι αυτοί λαδονοντε από αυτούς επίσης υπαρχη ένα εκπεδευτικο σηστημα που σε μαθενει να είσε ένας υπαλληλος καλός και αντε το καλητερο να γίνεις ένας επαγγελματίας καλός. δεν σε μαθενει να γίνεις ένα μεγάλος επιχείρηματιας ποτέ!! διότι το σηστημα σε θέλει μικρό να είσε σεο όλοι σου την ζωή, το να γίνεις κάποιος αυτό θα το το μάθεις από κάποιον αυτοδιμιουργιτο, με τον κενουργιο πρόεδρο της Αμερικής εάν δεν έχει την κατάληξη του Κένεντι,Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τού χαλάσει τα σχέδια τους. Και γενικά με αυτούς όλοι τους φοβούνται!!! το Ιράν, η κουβά, και αν θημαμε καλά η Ιαπωνία και κάποια αλά κράτη μικρά δεν ελέγχονται από από αυτός αυτούς.θα ειθελα να γράψω Πόλα αλλά πρέπει να παο στη εργασία μου. καλημέρα Ν.V

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications