Γιαυτό η Ρωσία απέσυρε μέρος των δυνάμεων της,από την Συρία.
Γιαυτό η Ρωσία απέσυρε μέρος των δυνάμεων της,από την Συρία.Από τον Φεβρουάριο οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες

Από τον Φεβρουάριο οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες,είχαν ενημερώσει τον Ρώσο πρόεδρο για την επίθεση των Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και αποφασίστηκε η αναδιάταξη δυνάμεων!

Ένα ένα λύνονται τα μυστήρια της αιφνίδιας »αποχώρησης»των καλύτερων ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών απο την Λατάκια και η μεταφορά των Ισκαντέρ με πυρηνική γόμωση στην ίδια αεροπορική βάση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες από την Μόσχα,οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες,είχαν ενημερώσει τον Β.Πούτιν,για τις τουρκοαζερικές συνεννοήσεις με σκοπό την διάνοιξη ενός δεύτερου μετώπου για την Ρωσία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ,ήδη από τον Φεβρουάριο!!!

Αποδεικνύεται περίτρανα πως δεν επρόκειτο για ρωσική υποχώρηση,αλλά για ρωσική αναδιάταξη δυνάμεων,με σκοπό τον προσανατολισμό των καλύτερων ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών των su-34,στο θέατρο επιχειρήσεων του Καραμπάχ.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Τουρκία να επιχειρεί το αμέσως επόμενο διάστημα με μαχητικά αεροσκάφη F-16,κατά των αρμενικών ενόπλων δυνάμεων.

Δεν είναι τυχαίες οι χθεσινές εμπρηστικές και πρωτόγνωρες δηλώσεις Ερντογάν,που κάλεσε τον αρχιτραμπούκο Αλίγιεφ,να το πάει μέχρι το τέλος.

Ήδη η Ρωσία,έχει προσανατολίσει τις ένοπλες δυνάμεις της πρός την Αρμενία εδώ και πολύ καιρό.Το sfairika.gr,σας είχε ενημερώσει εδώ και εβδομάδες για τις ξαφνικές και επαναλαμβανόμενες αερο-αποβατικές ασκήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με χιλιάδες αλεξιπτωτιστές.

Αντικειμενικός στόχος μαζί με την ανατολική Ουκρανία,ήταν και είναι η μεταφορά τους στο Καραμπάχ.Ήδη το ρωσικό γενικό επιτελείο,παρακολουθεί στενά τις τουρκικές τυχοδιωκτικές στην περιοχή.Αν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη επιτεθούν σε αρμενικές θέσεις,αυτο θα σημάνει αυτόματα γενικευμένη σύρραξη και γιαυτό το ενδεχόμενο η Μόσχα είναι πανέτοιμη…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications