Τα 300 ευρώ επιδότηση των ΛΑΘΡΟ είναι έργο του ΣΟΡΟΣ!!!
Τα 300 ευρώ επιδότηση των ΛΑΘΡΟ είναι έργο του ΣΟΡΟΣ!!!

Η γνώστη ΜΚΟ του “φίλου” Σόρος “Αλληλεγγύη-Solidarity Now” είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τα 300 ευρώ που επιδοτούνται όσοι αποφασίζουν να πάρουν και να φιλοξενήσουν μια 4 μελή οικογένεια παρανόμων!

Η εκμετάλλευση σε όλο της το μεγαλείο. Προσφέρουν σε αφελείς 300 ευρώ με τα οποία θα πρέπει να ταΐσουν, να ποτίσουν, να κοιμίσουν, να πληρώσουν όλες τις ΔΕΚΟ και εμμέσως να είναι υπεύθυνοι για λαθρομετανάστες! Εδώ ο παππούς και η γιαγιά δεν τα καταφέρνουν να τα βγάλουν με 300 ευρώ σύνταξη και θα τα βγάλουν οι παράνομοι που λίγους μήνες τους έχουμε εδώ και τους βλέπουμε πως κάνουν όταν ΑΠΑΙΤΟΥΝ για κάτι και δεν τους το παρέχουν!

Ο κ. Σόρος, υπεύθυνος για την εταιρεία που προκηρύσσει αυτό το πρόγραμμα το κάνει από την “καλή του την καρδιά” την ίδια ώρα που κρατά κλειστά τα σύνορα της χώρας του για να μην μπουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι! Συνεχίζουν κάποιοι να έχουν ακόμα αμφιβολίες για το ΦΑΝΕΡΟ πλέον σχέδιο του; Διαβάστε την προκήρυξη αναζήτησης σπιτιών για την φιλοξενία τον λαθρομεταναστών και μπείτε στο κλίμα!

Επτακόσιες θέσεις προσωρινής στέγασης προσφύγων σε σπίτια στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη δημιουργεί η οργάνωση “Αλληλεγγύη – Solidarity Now”, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του προγράμματος επιδότησης ενοικίου 20.000 θέσεων.

Οι θέσεις, 600 στην Αττική και 100 στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αφορούν στη συγκατοίκηση πολιτών με πρόσφυγες (αιτούντες άσυλο και επιλεγέντες για το πρόγραμμα μετεγκατάστασης) για χρονικό διάστημα από λίγες ημέρες μέχρι δύο μήνες.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν το σπίτι τους θα λαμβάνουν συμβολική οικονομική ενίσχυση (για παράδειγμα το ποσό της τάξης των 300 ευρώ για τετραμελή οικογένεια για διάστημα ενός μήνα), προκειμένου να καλύψουν τις βασικές καθημερινές δαπάνες που προκύπτουν από τη συγκατοίκηση. Επίσης, οι επισιτιστικές ανάγκες των ατόμων που θα φιλοξενηθούν δεν θα επιβαρύνουν το νοικοκυριό καθώς θα καλύπτονται σε μηνιαία βάση με κουπόνια τροφίμων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications