23 Απρ 2016

Aννόβερο: Απαγορεύουν στους κατοίκους να βγάζουν σκουπίδια και να πλησιάζουν σε παράθυρα λόγω επίσκεψης του εγκληματία πόλεμου Μ.Ομπάμα

Aννόβερο: Απαγορεύουν στους κατοίκους να βγάζουν σκουπίδια και να πλησιάζουν σε παράθυρα λόγω επίσκεψης του εγκληματία πόλεμου Μ.Ομπάμα

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφάλειας που έχει λάβει η αστυνομία στο Αννόβερο, για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στην πόλη, την Κυριακή.

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα βρεθεί στην διεθνή βιομηχανική έκθεση, όπου η Αμερική είναι η τιμώμενη χώρα.
Απαγορεύονται τα πλακάτ για το καλωσόρισμα, ελέγχεται το αποχετευτικό σύστημα και το σύστημα υδροδότησης της πόλης, έχουν σφραγιστεί 2000 καπάκια καναλιών, κάδοι σκουπιδιών ξηλώθηκαν και ξεχασμένα ποδήλατα και αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της DW, για τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών υπάρχει ρητή απαγόρευση. Να μην κάνουν νοήματα την στιγμή που ο Αμερικανός Πρόεδρος και η συνοδεία του θα μπαίνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο, ενω η αστυνομία συμβουλεύει τους κατοίκους να μείνουν μακριά από τα παράθυρά τους.

Έλεγχοι στα σκουπίδια και το στρώμα του προέδρου
Αναστάτωση επικρατεί και στον τομέα της αποκομιδής των σκουπιδιών όπου γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι και απαγορεύεται να αφήνει κανείς έξω σακούλες με σκουπίδια.

Για λόγους ασφαλείας το αεροδρόμιο θα κλείσει τον έναν από τους τρεις διαδρόμους του. Θα χρειαστεί για την μεταφορά και τον εφοδιασμό των συνοδευτικών αεροσκαφών του Ομπάμα.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα καταλύσει στο Seefugium στα βορειανατολικά της πόλης. Ιδανική τοποθεσία, μια και σε ακτίνα 500 μέτρων δεν υπάρχει άλλο κτήριο. Από το μικροσκόπιο των αρχών ασφαλείας δεν θα ξεφύγει ούτε το στρώμα που κοιμάται ο Μπάρακ Ομπάμα, το οποίο ελέγχεται για εκρηκτικά, χημικά και συσκευές παρακολούθησης.

Διαδηλώσεις για εμπορική συμφωνία Ευρώπης-ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη DW η αστυνομία βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση όχι μόνο εξαιτίας της επίσκεψης του Αμερικανού Πρόεδρου αλλά και για το γεγονός ότι θα γίνουν διαδηλώσεις εναντίον της εμπορικής συμφωνίας Ευρώπης-ΗΠΑ για τη Διατλαντική Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου (TTIP). Αναμένονται περίπου 35.000 διαδηλωτές.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Aννόβερο: Απαγορεύουν στους κατοίκους να βγάζουν σκουπίδια και να πλησιάζουν σε παράθυρα λόγω επίσκεψης του εγκληματία πόλεμου Μ.Ομπάμα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Για φαντάσου, είσαι λέει ο πρόεδρος της αμερικής και στα μέτρα ασφαλείας σου περιλαμβάνεται και το μάζεμα των κοπράνων σου για να μην πέσουν στα χέρια του εχθρού (?)

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats