Εφημερίδα Al Zaman της Βαγδάτης: «Το Ιράκ  χρειάζεται σήμερα ένα Χίτλερ για να αποτρέψει την κατάληψη της χώρας από τους Εβραίους»!
Εφημερίδα Al Zaman της Βαγδάτης: «Το Ιράκ χρειάζεται σήμερα ένα Χίτλερ για να αποτρέψει την κατάληψη της χώρας από τους Εβραίους»!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:(Να και κάποιοι που αναγνωρίζουν αυτόν τον σπουδαίο ηγέτη! στην ελλαδα και στην εβραϊκή Ευρωπαϊκή ένωση οι πιο πολλοί πέρα που ειναι παντελώς ανιστοριτοι και αμόρφωτοι, αν και έχουν απο 3-4 πτυχία ! νομίζουν οτι ο κακός ήταν ο Χίτλερ !!!πλάκα έχουν κατι αυτοαποκαλουμενοι ερευνητές όταν αναμασούν εβραϊκά ψεμματα περί ναζι! μέχρι οτι ήταν Εβραίος λενε, τα κομμουνιστικα μορφώματα και οτι τον πλήρωναν μασόνοι! μη σκεφτεί κάνεις :ρε μπας και ήταν πατριώτης ?)ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΤΛΕΡ! αυτό λέει πολλά! βλέπε άρθρα μας! αλλα και το πείραμα των πιθήκων (νεοελληνες!)που κανουν τα ίδια γιατι ετσι βρήκαν τα πράγματα !

Η ιρακινή καθημερινή εφημερίδα Al-Zaman δημοσίευσε ένα άρθρο την περασμένη Κυριακή με τίτλο «Το Ιράκ χρειάζεται ένα Χίτλερ», στο οποίο ο αρθρογράφος ισχυρίζεται πως η χώρα πρέπει να δώσει προσοχή στις προειδοποιήσεις του αναφορικά με τους Εβραίους έτσι ώστε να αποτραπούν οι Ιρακινοί εβραϊκής καταγωγής για να καταλάβουν τη χώρα.

Ο αρθρογράφος Karim Al-Taee μάλιστα παραθέτει και αποσπάσματα από το βιβλίο του Χίτλερ «Ο Αγών μου» λέγοντας πως σχετίζονται με τους Εβραίους που ζουν στο Ιράκ σήμερα.

Ο Al-Taee συνεχίζοντας αναφέρει πως οι Εβραίοι που ζουν στο βόρειο Ιράκ έχουν ένα μυστικό σχέδιο για την κατάληψη των ενεργειακών πηγών της χώρας από τους Εβραίους και τη Δύση το οποίο ξεκίνησε με την εμφάνιση της οργάνωσης ISIS στο Ιράκ.

«Η πορεία των πραγμάτων στο Ιράκ είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο παίζει η Δύση με τους Εβραίους να το οργανώνουν. Ο καθένας γνωρίζει ότι οι Εβραίοι εγκαθίστανται στις βόρειες περιοχές της χώρας και ότι από το 2007 εφαρμόζουν ένα μυστικό σχέδιο για εγκατάσταση στη Μοσούλη με την αγορά γης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Ο σχεδιασμός για την είσοδο της ISIS στο Ιράκ είχε ήδη ολοκληρωθεί, γιατί η στρατηγική των Εβραίων είναι να προετοιμάζουν το έδαφος πρώτα από μέσα πριν εκδηλώσουν την επίθεσή τους.

Ο Χίτλερ είχε πει: “Οι Εβραίοι είναι σαν τα παρασιτικά φυτά ζώντας σε βάρος των εθνών και ανταγωνίζονται με αυτά για τις πλουτοπαραγωγικές τους πηγές και τα οικονομικά τους οφέλη. Ο Εβραίος αποκρύπτει τις πραγματικές του προθέσεις και φιλοδοξίες πίσω από τη μάσκα του σκονισμένου τους προσώπου και πίσω από τη βιτρίνα της εβραϊκής κοινότητας. Τότε όταν είναι νομίζει πως είναι ικανός για να επιβάλλει τους κανόνες του και να δημιουργήσει το έθνος του αποκαλύπτει τον αληθινό του εαυτό και αρχίζει να εφαρμόζει την κακία του και να υλοποιεί τους αντικειμενικούς του σκοπούς”.

Δεν είναι ακριβώς ότι συμβαίνει στο Ιράκ σήμερα;» διερωτάται ο Al-Taee Ο Ιρακινός αρθρογράφος ισχυρίζεται πως ο εβραϊκός και δυτικός ιμπεριαλισμός έχουν κάνει «πιόνια» τον ιρακινό λαό αποπροσανατολίζοντάς τον με ψεύτικα ζητήματα και εκμεταλλευόμενοι μέλη του κοινοβουλίου της χώρας με στόχο «να ξεκινήσουν ένα πόλεμο».

«Μόνο μια επανάσταση θα μπορέσει να αποτινάξει την εβραϊκή τυραννία και την βαρβαρίζουσα εβραϊκή ύπαρξη», αναφέρεται σύμφωνα πάντα με το άρθρο του Al-Taee.«Εμείς οι Ιρακινοί περιστρεφόμαστε γύρω από ένα άξονα: Τους Εβραίους. Είναι οι πρώτοι και οι τελευταίοι που κινούν τα νήματα των πιονιών τους ανάμεσα στους Ιρακινούς πολιτικούς και μέλη του κοινοβουλίου.

Η μόνη λύση για το Ιράκ είναι μια γνήσια και ανόθευτή επανάσταση. Μια μαθητική εξέγερση (student intifada), θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον εάν θέσουμε τη φωνή της πατρίδας, του απλού πολίτη πάνω από όλα. Υπακούοντας στο νόμο της λογικής ας υψώσουμε το σύνθημα “Ιράκ και μόνο Ιράκ” και ας θέσουμε, έστω και για λίγο στην άκρη τις δευτερεύουσες διαφορές μας», καταλήγει ο Al-Taee.

Σημειώνεται πως κάποτε το Ιράκ διέθετε μια μεγάλη εβραϊκή κοινότητα στα εδάφη του, αλλά οι περισσότεροι Ιρακινοί εβραϊκής καταγωγής απελάθηκαν από τη χώρα με την ίδρυση του ισραηλινού κράτους και την ξαφνική άνοδο του αντισημιτικού πνεύματος και μόνο ένα μικρό ποσοστό Ιρακινών εβραϊκής καταγωγής παραμένει στο Ιράκ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

aete , exeis ypervolika dikio gia ton Hitler kai olh thn propaganda twn komiunistopoustwn..enan tetoio theloun oles oi xwres na ksevrwmisoun apo tous vrwmiarhdes...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications