Στην πρώτη γραμμή ο Σύριος στρατηγός Suheil Al-Hasan,στην μάχη κατά των ισλαμιστών.Οι »δικοί μας»φτιάχνουν hot spots στην Αl-Noursa!!!
Στην πρώτη γραμμή ο Σύριος στρατηγός Suheil Al-Hasan,στην μάχη κατά των ισλαμιστών.Οι »δικοί μας»φτιάχνουν hot spots στην Αl-Noursa!!!

Πρόκειται για τον διοικητή της επίλεκτης συριακής μονάδας ειδικών δυνάμεων »Tiger».Ο Σύριος στρατηγός,καθοδηγεί τα στρατεύματα του από την γραμμή άμυνας,χωρίς να λογαριάζει κανέναν κίνδυνο.

Με μια χούφτα επιτελών του,μέρα νύχτα πολεμά τους ισλαμιστές.Εδώ στην Ελλάδα οι »δικοί μας»στρατηγοί των μασονικών στοών,φτιάχνουν hot spots,για τους ισλαμιστές της Al-Noursa,που κυνηγούν και εκδιώκουν οι Σύριοι..H απόλυτη ΤΡΕΛΑ!!!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πραγματικοί πατριώτες!
Πολεμούν για την πατρίδα τους, για τα εδάφη, τις οικογένειες τους και δεν σκέφτονται να φύγουν και να γίνουν παράσιτα, τρεφόμενοι με ευρωπαϊκά επιδόματα. Σε μιά Ευρώπη απαθή, προαποφασισμένη (από τους ηγέτες της - που δεν είναι ευρωπαίοι) να ισλαμοποιηθεί και οδηγεί παιδάκια δημοτικού να προσεύχονται στα 4 σε τζαμιά (Ολλανδία) και άλλα παιδιά (Γερμανία) να τα στέλνουν να στρώνουν τα κρεβάτια στα hot spot!!!!!!!
Όχι μόνον δέχονται τα κράτη της Ευρώπης τους δήθεν πρόσφυγες, αλλά μετατρέπουν τους πολίτες τους και δυστυχώς τα μικρά παιδιά σε φιλιππινέζες τους...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications