Σκηνές εξαθλίωσης στην Καλλιθέα (ΒΙΝΤΕΟ) – Στην ουρά για ένα πακέτο μακαρόνια…σύριζα να σωθούμε μπεεε!
Σκηνές εξαθλίωσης στην Καλλιθέα (ΒΙΝΤΕΟ) – Στην ουρά για ένα πακέτο μακαρόνια…σύριζα να σωθούμε μπεεε!

Καθημερινές είναι πλέον οι εικόνες εξαθλίωσης και φτώχειας! αλλα λεφτά υπάρχουν μόνο για λαθρο εισβολείς!

Τα πλάνα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλλιθέας συγκλονίζουν…

Από τα ξημερώματα άνθρωποι συνωστίζονται στην ουρά προκειμένου να εγγραφούν στη λίστα και να λαμβάνουν μηνιαίως μία σακούλα με είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάλα, μακαρόνια και ρύζι.

Σήμερα κατατίθενται οι αιτήσεις για την εγγραφή δημοτών στη λίστα για την παροχή βοηθείας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με αποτέλεσμα από τις 5 το πρωί να έχει σχηματιστεί μία ουρά των ανθρώπων που έχε φτάσει στον δρόμο.

Άξιοι της μοίρας τους!!! όταν τους έλεγες για το ΣΥΡΙΖΑ το 2013 σε έλεγαν πασοκο (λες και έχει διάφορα!) η νεοδημοκρατη! (2 κόμματα made in cia) η φασίστα! θα ακολουθήσουν και αλλα με τους κομμουνιστές που καταψήφισαν τα πρόβατα! η πλάκα ειναι οτι αν είχαν ψάξει λίγο ποιος δημιούργησε το ΣΥΡΙΖΑ, και ποιοι το προώθησαν, σημερα δεν θα φτάναμε εδώ!

γιατι άπλα δεν θα το ψήφιζε κάνεις!πολύ αργά για δάκρυα! η βλακεία δεν έχει ούτε όρια ούτε γιατρειά! και αύριο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανα ψηφίσουν! αν γίνουν εκλογές! κατά τα αλλα έχουν άποψη! αυτή που τους ταΐζουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης!(ΥΓ προς κομμουνιστές! όσο διαβάζουν γνώστες κρυφό-κομμουνιστικες αριστερές ιστοσελίδες, αυτό μπορούμε να δούμε πολύ εύκολα εμείς εδώ γιαυτό λέμε για ιστοσελίδες!, μην φοβάστε τίποτα! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications