Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα .Τραυματίστηκε ο αλλοδαπός οδηγός κλεμμένου ταξί
Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα .Τραυματίστηκε ο αλλοδαπός οδηγός κλεμμένου ταξί

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά της 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα, έξω από πρατήριο καυσίμων. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΕΚΑΒ παρέλαβε σοβαρά τραυματισμένο έναν οδηγό ταξί, λίγα λεπτά αργότερα.
Όπως ανέφερε ο υπάλληλος του πρατηρίου: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ακούσαμε πυροβολισμούς και βγήκε ο κόσμος έξω να δει τι συμβαίνει.

Καταλάβαμε ότι είχε τραυματισθεί ένας οδηγός ταξί. Μετά από λίγα λεπτά που τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είπαν ότι είχε ακόμα τις αισθήσεις του".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Συμπλοκή με πυροβολισμούς είχαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με έναν σεσημασμένο κακοποιό από το Καζακστάν εχθές το βράδυ στην Καλλιθέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν γύρω στη 1.15 λίγο τα ξημερώματα ένα ταξί, το οποίο είχε κλαπεί στις 27 Φεβρουαρίου από το Φάληρο.Στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων με Βενιζέλου, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και στη συνέχεια κατέβηκαν από τις μηχανές τους για να τον ελέγξουν. Τότε ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό με το αμάξι, τραυματίζοντάς τον στα γόνατα.

Ο δεύτερος αστυνομικός άνοιξε πυρ κατά του οδηγού για να τον σταματήσει και, σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα βρήκε το δράστη στο κεφάλι, πιθανότατα από εξοστρακισμό.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς μεταφέρθηκε στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και ο δράστης στο Γενικό Κρατικό, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για υπήκοο Καζακστάν, 40 ετών, ο οποίος βρισκόταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους για διακεκριμένες κλοπές και ναρκωτικα

eglimatikotita

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications