Πάπας: Η Ευρώπη να ανοίξει τις καρδιές και τις πόρτες της στους μετανάστες!!!
Πάπας: Η Ευρώπη να ανοίξει τις καρδιές και τις πόρτες της στους μετανάστες

Κάλεσμα στα έθνη της Ευρώπης να ανοίξουν «τις καρδιές και τις πόρτες τους» στους μετανάστες απηύθυνε ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας πάπας Φραγκίσκος.

Το να περιμένουν άνθρωποι μπροστά από κλειστά ευρωπαϊκά σύνορα, μέσα στο κρύο και στη βροχή, τους κάνει να νιώθουν εξόριστοι και εγκαταλελειμμένοι από τον Θεό, πρόσθεσε ο Πάπας.

«Πόσοι πολλοί αδελφοί μας ζουν σε μια πραγματική και δραματική συνθήκη εξορίας, μακριά από τις πατρίδες τους! Έχουν φόβο στις καρδιές τους και πολλές φορές, δυστυχώς, τον πόνο της απώλειας των αγαπημένων τους», ανέφερε ο επίσκοπος Ρώμης, μιλώντας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες!!!

ναι οι καημένοι! με τα πακέτα 500 ευρώ ο καθενός!που τους δίνει ο Σορός να κανουν εισβολή στην Ευρώπη! απο λιποτάκτες, ρεμάλια ,μαύρους απογόνους της αποτυχίας των εισβολέων πριν φτιάξουν τους Εβραίους, και ισμαλμοπυθικοί κομμουνιστές(χειρότεροι απο αυτούς που κουβάλησαν οι Εβραίοι κάποτε και υπάρχουν ήδη σε κάθε χωρα για να τους υπηρετούν! όλοι οι αριστεροί!να αναπαράγουν μούλικα εβραϊκά μιασματα συν να μπασταρδευουν τους μη μολυσμένες φυλές!, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ! εβραϊκά μιασματα σε ανθρωπινά σώματα! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ?).

«Μετανάστες υποφέρουν στο ύπαιθρο, χωρίς φαγητό και χωρίς κάλυψη!!! να καθόντουσαν στην χωρα τους!. Δεν νιώθουν ευπρόσδεκτοι», είπε, επαινώντας «τα έθνη και τους ηγέτες που ανοίγουν τις καρδιές και τις θύρες τους».

Και η προπαγάνδα τους δεν έχει τελειωμό! και χαμηλής νοημοσύνης τύπου αριστεροί εκτός απο τους εισβολείς αριστερούς , και τα εβραϊκά πιόνια, όλης της Ευρώπης σκάβουν τον τάφο τους!(θα διαβάζουν τα παραπάνω οι αριστεροί σατανάδες-στρατός των εβραιων, τώρα και θα λενε φασίστας!ετσι λενε τους μη ομοίους τους !δεν τους έχουν προγραμματισει τίποτα άλλο οι Εβραίοι! )άλλοι ούτε καν μπορούν να καταλάβουν γιατι μιλάω!, τέλος οι χαμηλής νοημοσύνης Θα πουν το γνωστό τι πίνεις και τα σχετικά!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications