12 Μαρ 2016

Πανικός στην Τρίπολη! Ανάστατοι κάτοικοι από Ά.Τ.Ι.Α. (Βίντεο)

Πανικός στην Τρίπολη! Ανάστατοι κάτοικοι από Ά.Τ.Ι.Α. (Βίντεο)

«Βγήκε η σύζυγος μου στο μπαλκόνι και είδε μια πύρινη μπάλα. Τότε άρχισε να μου φωνάζει. Το αντικείμενο ήταν σε μεγάλο ύψος και κινούνταν περίεργα χωρίς να ακούγεται καθόλου ήχος. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αεροπλάνο, έμοιαζε με μετεωρίτη σε slow motion και είχε μια ουρά πίσω.

Εμένα μου μοιάζει με βαλλιστικό πύραυλο» δήλωσε σε ιντερνετική εκπομπή, ο Wilhelm Neumayer, ύστερα από μια περίεργη «φλόγα» που εμφανίστηκε στον ουρανό, στην περιοχή της Τρίπολης.

«Το αντικείμενο ήταν περίπου 280 μοίρες βορειοδυτικά και κατέληξε περίπου 100 μοίρες νοτιοανατολικά, διανύοντας σε δύο λεπτά απόσταση μήκους περιπου 10 χλμ» συμπλήρωσε ο κ. Neumayer.

Σας παραθέτουμε το βίντεο από την εκπομπή που έφερε στη δημοσιότητα το περιστατικό και την ανάλυση την οποία δόθηκε για το θέμα, ωστόσο δεν υποστηρίζει τις θέσεις και τους ισχυρισμούς που ακούγονται.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Πανικός στην Τρίπολη! Ανάστατοι κάτοικοι από Ά.Τ.Ι.Α. (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

...δεν υπάρχουν εξωγήινοι....είναι σχέδιο της εβραιονέαςτάξης πραγμάτων εδώ και πολλά χρόνια...η πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν παίρνει oscar!!!!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats