«Ο Αλλάχ με διέταξε να αποκεφαλίσω το παιδί», λέει η νταντά-δολοφόνος!!!!!
«Ο Αλλάχ με διέταξε να αποκεφαλίσω το παιδί», λέει η νταντά-δολοφόνος!!!!!

Μπορεί η ίδια να λέει πως ο Αλλάχ την διέταξε να αποκεφαλίσει το παιδί και τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης να αποδίδουν το φρικιαστικό έγκλημα στην σχιζοφρένεια από την οποία φέρεται να πάσχει, ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, η νταντά δολοφόνος της Μόσχας δεν έδρασε μόνη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας κάποιος έδωσε εντολή στην «αιμοδιψή νταντά» να σκοτώσει το παιδί που έπρεπε να φροντίζει. Κι όμως, αξιωματούχοι που ερευνούν την υπόθεση ανέφεραν πως είναι πολύ πιθανό ότι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας είναι ακόμα ελεύτεροι και εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η 38χρονη είχε συνεργούς στο έγκλημα.

Η Ουζμπέκα Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα συνελήφθη τη Δευτέρα από την αστυνομία κοντά σε σταθμό του μετρό στη βορειοανατολική Μόσχα ενώ περπατούσε κρατώντας το κομμένο κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού, φωνάζοντας ότι είναι «τρομοκράτης». Σήμερα, η 38χρονη προσήχθη ενώπιον δικαστή ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή της έως τις 29 Απριλίου, έπειτα από αίτημα των ανακριτών.

«Αυτό με διέταξε ο Αλλάχ να κάνω», δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή της στην ακροαματική διαδικασία. Κλεισμένη μέσα σε κλουβί, σύμφωνα με την πρακτική που ακολουθείται στη Ρωσία, η Μπομποκούλοβα έκανε ασυνάρτητες δηλώσεις, με παράπονα και προφητικά λόγια, λίγο πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

«Ο Αλλάχ στέλνει τον δεύτερο προφήτη για να φέρει νέα της ειρήνης, καλημέρα σε όλους. Πεινάω, θα πεθάνω σε μια εβδομάδα, αυτό είναι το τέλος του κόσμου, μού απαγόρευσαν να φάω. Γεια σε όλους», είπε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της πριν χαιρετίσει τους δημοσιογράφους.

Η δικαιοσύνη άρχισε τη διενέργεια έρευνας για τη δολοφονία μικρού παιδιού, ενώ τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης διερωτώνταν για τα κίνητρα της Ουζμπέκας την οποία αποκαλούν «αιμοδιψής νταντά» και χαρακτηρίζουν άλλοτε «παράφρονα» άλλοτε «τρομοκράτη». Η τροφός του γεννημένου το 2011 νηπίου περίμενε οι γονείς να φύγουν από το διαμέρισμα και στη συνέχεια, για άγνωστο λόγο, τραυμάτισε το παιδί στο λαιμό, χώρισε το κεφάλι από το σώμα, πριν πάει στο μετρό κρατώντας το κεφάλι, σύμφωνα με την έκθεση των ανακριτών που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Ωστόσο, «μέχρι σήμερα, δεν έχει τεκμηριωθεί η ύπαρξη τυχόν συνεργών ή προσώπων που την ώθησαν να διαπράξει αυτό το έγκλημα». Ακόμη, οι ερευνητές υπέβαλαν την Μπομποκούλοβα σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Δεν αποκλείεται να ενήργησε «υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών ή ναρκωτικών».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications