Ελληνικός λαός απόγονοι των αρχαίων,  η Τούρκοι ζουν σε  αυτή η χωρα; και δεν ειναι μόνο τα 300 χρονιά!!!
Ελληνικός λαός απόγονοι των αρχαίων,  η Τούρκοι ζουν σε  αυτή η χωρα; και δεν ειναι μόνο τα 300 χρονιά!!!

Όσοι Έλληνες έχουν μεινει σε αυτή την χωρα , και όχι απόγονοι Τούρκων Μογγόλων, θα καταλαβαίνουν οτι δεν υπάρχει καμια σωτηρία!

Κομμουνιστική iefimerida, οπως όλες οι μεγαλες γνώστες ιστοσελίδες! σχόλια!στοΠέταξαν έξω από συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου ευρωβουλευτή της ΧΑ

Πρόβατο Από την ανικανότητα της η Μέρκελ, έχει πέσει στα πόδια του Ερντογάν και του συγχωρεί τα πάντα, φτάνει να κρατήσει τις ροές εκεί. Όλες οι υπόλοιπες χώρες όμως δεν συμφωνούν και τελικά αυτοί θα καταλήξουν σε κάτι χρεοκοπημένα, ψυχοπονιάρικα κορόιδα. Ο ελληνικός λαός κοιμάται, όταν ξυπνήσει θα βρίσκεται σε μια χώρα με μια μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα, δορυφόρο της Αγκυρας και η ζωή του θα έχει αλλάξει για πάντα.

Από την ανικανότητα της η Μέρκελ!- Ερντογάν, όχι όχι!!!! δεν μπορεί να υπάρχουν τοσο ηλίθιοι!!!! καταρχήν έχουν τα ίδια αφεντικά! και ειναι αδέλφια στην ουσία! οπως και με τον δηθεν 'Ελληνα Τσιπρα! βλέπε πιο κάτω γιατι!

μισό Πρόβατο-Γιωργος Ηρακλειο- Γιατί υπάρχει χειρότερη χολέρα απο το ελληνικό σύστημα πολίτικης; Δεν ανεχόμαστε την ΧΑ αλλα ανεχόμαστε τους κομμουνιστές που ΚΑΙ αυτοί κατάσφαξαν τον κόσμο(και τους Ελληνες).... Έξω και οι 2 θα έλεγα εγώ... οχι 2 μετρά και 2 σταθμά!!

Κομμουνιστικό μόρφωμα (προσοχή εδώ που λενε όλοι την ίδια καραμέλα!)Paraxenos Taxidiotis - Εδώ ανεχόμαστε εσένα και τους όμοιούς σου να ψηφίζετε, ενώ θα έπρεπε να σας αφαιρεθεί το δικαίωμα λόγω διανοητικής ανικανότητας. 1ον) την χα την ανέχεται το πολιτικό σύστημα που δήθεν κατηγορείς, όπως και το ευρωπαϊκό, 2ον) το ΚΚΕ είναι πολιτικό κόμμα ενώ η χα εγκληματική οργάνωση, 3ον) ο κόσμος τον οποίο κατέσφαξαν οι κομμουνιστές, ήταν οι δωσίλογοι συνεγάτες των ναζί στην κατοχή, πρόγονοι της Μέρκελ και των ντόπιων απογόνων τους στην Ελλάδα σήμερα, 4ον) όντως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν επιτρέπεται στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης αστικής δημοκρατίας, να παριστάνει το πολιτικό κόμμα και να απαιτεί αντίστοιχα δικαιώματα το ναζιστικό μόρφωμα των νεκραναστημένων σύγχρονων ταγματασφαλιτών.

1 Το ΚΚΕ είναι πολιτικό κόμμα ενώ η χα εγκληματική οργάνωση!Ο ΣΥΡΙΖΑ 17 Νοέμβρη -και ενα σορό εγκληματικές αριστερές οργανώσεις τι ειναι; Η χα ειναι εγκληματική οργάνωση όταν δεν βρήκαν όπλα και γιατι ένας πρώην κομμουνιστής(κατά δήλωση του) πήγε στην Χ.Α και σκότωσε ενα ρεμάλι της κοινωνίας! οπως όλοι οι κομμουνιστές! δλδ ένας απο μια ομάδα σκοτώνει την κοπέλα του ειναι εγκληματική οργάνωση όλη η ομάδα! Ωωωω ναι!!! δις ηλίθιων το πιστεύει!!! το ΚΚΕ ειναι εβραϊκή σπείρα με αποστολή να εκτελεί εντολές εβραιων !γιαυτό το ίδρυσαν εξάλλου Εβραίοι!

2 Ο κόσμος τον οποίο κατέσφαξαν οι κομμουνιστές , ήταν οι δωσίλογοι συνεργάτες των ναζί στην κατοχή!! no no !! ήταν Έλληνες και οι κομμουνιστές είχαν στόχο να εξολοθρέυσουν και τους τελευταίους ελληνες που είχαν μεινει απο την τουρκοκρατια!.(σσ γιαυτό και το παιδομάζωμα! ) δωσίλογοι 4 χρόνων και 10? όσοι λενε την άνω καραμέλα η ειναι ηλίθιοι, η οι ίδιοι που έσφαζαν!

πρόγονοι της Μέρκελ και των ντόπιων απογόνων τους στην Ελλάδα σήμερα, ας του πει κάποιος οτι Μέρκελ ειναι αριστερή και κομμουνίστρια! επίσης ειναι Εβραία! ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ! Η ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ! γιαυτό μπήκαν στην μέση το 40 οι Εβραίοι με τα σκυλια τους! 2 σε ενα, μην ξανα ενωθεί η άρια φυλή με ελληνες!(δεν θα πω περισσότερα γιαυτό) αλλα και εξόντωση και των 2! την ώρα που έσφαζαν μικρά παιδάκια στην ελλαδα και αντικομμουνιστες! ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ !ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΓΑΛΛΟΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!(ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΒΙΚΙΠΑΊΔΕΙΑ ΤΟΥΣ) στην γερμάνια εκαναν ολοκαυτώματα, ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη!κτλ κτλ!!!! σε Ελλάδα και γερμάνια έσφαζαν σαν αρνιά μη κομμουνιστές απο το 1945 έως 1950!

Κομμουνιστικό μόρφωμα (δημιουργία εβραιων ). Αν διοικείται ο Ελληνικό Στρατός από τέτοια μπάζα καραβανάδες καήκαμε. Μπράβο στον Σουτλς που έκανε αυτό που δεν έκαναν οι Έλληνες πολίτες, να πετάξει από την (Ευρώ)βουλή τα φασισταριά!!Κομμουνιστικό μόρφωμα (δημιουργία εβραιων ).Προσέξτε σκέψη φασίστα μπετόβλακα: Το τουρκικό κράτος έχει την πολιτική που έχει γιατί οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και βρωμιάρηδες. Δηλαδή, οι λαοί που δεν είναι βάρβαροι και βρωμιάρηδες, π.χ. Άγγλοι, Γερμανοί, Γάλλοι κ.λπ. έχουν θαυμάσια πολιτική.

Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και βρωμιάρηδες, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ(ΒΛΕΠΕ ΠΑΛΙΑ ΒΙΒΛΟ!) οπως ολα τα αδέλφια τους στην ελλαδα! κομμουνιστές αριστεροί και cia! ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΜΕ ΜΑΧΑΊΡΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΠΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ; αυτά που δεν εκαναν οι "κακοί ναζι " και ο Παπαδόπουλος ! γιατι άπλα δεν ήταν τέρατα! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΑΣΆΠΗΔΩΝ! !

Οι ναζι φταίνε και η γερμάνια που μας επιβάλει μετρά!λογία ηλίθιου προβάτου με με νοημοσύνη 90 οπως έλεγαν οι Εβραίοι απο το 1935! οι ναζι δεν έχουν καμια σχέση με τους αριστεροκομμουνιστες που έχουν την εξουσία στην γερμάνια απο το 1945!!! οπως και σε όλη την Ευρώπη! ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!(η λεγόμενη κατοχή) αλλα το σχέδιο των εβραιων ήταν να εξοντωθεί ο μη αγγλόφιλος λαός και μη κομμουνιστές ! ερώτηση προς βλάκες! γιατι και η βλακεία έχει τα όρια της! αφου οι πιο πολλές χώρες παραδόθηκαν στο Χίτλερ χωρίς πόλεμο πως αιματοκύλησε την Ευρώπη?

Αυτά τα λίγα, και όσοι νομίζουν οτι όλη η ιστορία ήταν άπλα οι φυλές, οι ιδεολογίες ,κτλ, κανουν λάθος!(το θέμα έχει μεταφυσικές προεκτάσεις, που εξηγεί γιατι έσφαζαν οι κομμουνιστές!) οτι γράφουμε πιο πάνω ειναι τεκμηριωμένα! ας ψάξουν αληθινή ιστορία κάποιοι, οπως έψαξα και εγώ και κάθε σκεπτόμενος και μη πρόβατο οπως ήταν οι αρχαίοι Έλληνες!, να τα "διασταυρώσουν" (αν είσαι σημιτική φυλή μην ψάξεις καν!), τώρα αν διαβάζουν μόνο κομμουνιστικες πήγες, η ειναι τοσο ηλίθιοι ας πάνε για ύπνο καλύτερα!μάλλον πέτυχαν οι Εβραίοι αυτό που ήθελαν!και ξέρω οτι η αλήθεια δεν αρέσει σε πολλούς! αλλα πρόβατο ειδικά των τεράτων επί της γης που ξανα γεννιούνται κομμουνιστών,(στρατός των εβραιων) δεν θα γίνω γιατι το θέλετε εσείς! εξάλλου τα πρόβατα μας έκραζαν όταν τους λέγαμε για το παρακράτος το ΣΥΡΙΖΑ απο το 2013!τελικά πλήρη επιβεβαίωση!ας πάνε να διαβάζουν κομμουνιστές οι διαστρεβλωτές της Ιστορίας και των πάντων προς όφελος τους! σαν να λέμε ISIS να πάρει την εξουσία στην Συριά! όσοι δεν το έπιασαν απο το 1973, η ISIS Ελλάδας έχει την εξουσία! κρυφα η φανερά οπως τώρα!
!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (και να σκεφτεί κάνεις οτι είμαι ο μόνος ερευνητής στην ελλαδα που έχω ερευνήσει το θέμα κομμουνισμός, και γιατι τα εκαναν ολα αυτά! )

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ὁ Ἰφικράτης Ἀμυρᾶς εὐρίσκεται προφυλακισμένος ἐδὼ καὶ ἕναν περίπου μῆνα.( Αρχές Ιανουαρίου ) Ἔστω καὶ εἴκοσι εὐρὼ εἶναι σημαντική βοήθεια. Εὐχαριστεῖ θερμῶς ὅσους ἤδη τὸν ἔχουν στηρίξει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications