Άγριο έγκλημα στη Σκιάθο: Αφγανός σκότωσε Ελληνίδα και τραυμάτισε τον σύζυγό και την κόρη της την ώρα που...
Άγριο έγκλημα στη Σκιάθο: Αφγανός σκότωσε Ελληνίδα και τραυμάτισε τον σύζυγό και την κόρη της την ώρα που...

Άγριο έγκλημα ΤΩΡΑ στη Σκιάθο: Αφγανός σκότωσε Ελληνίδα και τραυμάτισε τον σύζυγό και την κόρη της την ώρα που...Δυστυχώς συνεχίζονται τα εγκλήματα μίσους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δεν χρειάζονται αιτίες, όταν κάποιος βρίσκεται σ’ έναν τόπο όπου μισεί τα πάντα και έχει μία πολιτισμική κατεύθυνση που του επιτρέπει να σφάζει ηλικιωμένες, παιδιά, γέρους, οτιδήποτε, δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.

Νεκρή 58χρονη μητέρα. Σοβαρά τραυματισμένη η 20χρονη κόρη της και ο 68χρονος πατέρας. Για “οικονομικές διαφορές” λένε τα ελεεινά κανάλια, όσα βέβαια απο αυτά αναφέρουν το γεγονός.

Ο πολιτισμός φυλετικού μίσους, υποβαθμίζεται σε “οικονομικές διαφορές”. Μήπως ήταν “οικονομικές διαφορές” και οι σφαγές στη Σμύρνη και στον Πόντο; Μήπως το παραμύθι του “ποιμνιου” πρέπει κάποτε να σταματήσει;

Μήπως θυμάται κανείς τις νεκρές γυναίκες στη Βοιωτία, την Άρτα και αλλού; Μήπως φταίει το “100″ που δεν ήρθε; Ή μήπως οι “σύμμαχοι και το κράτος που δεν επενέβησαν έγκαιρα”;

Το ερώτημα είναι καθαρά ερώτημα επιβίωσης. Πιστοί υπήκοοι ωσάν τους αμνούς επί σφαγή; Έχουμε το δικαίωμα να προβάλλουμε τέτοια δικαιολογία όταν το υπέρτατο καθήκον είναι η προστασία της Εστίας και της γενιάς μας;

Γιατί αυτή τη φωτιά την έχουμε ξαναζήσει σε τεράστια μεγέθη. Θα κάνουμε πάλι τα καυσόξυλα; Νομίζετε ότι φοβίζετε κάποιον; Δουλέμποροι, ορκς, πουλημένοι και επίορκοι;

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στην Αγία Παρασκευή Σκιάθου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος απο το Αφγανιστάν που εργαζόταν σε ξενοδοχείο, είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τους εργοδότες του.

Χρησιμοποιώντας γεωργικό εργαλείο επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την 58χρονη ιδιοκτήτρια, την ώρα που κοιμόταν. Στη συνέχεια στράφηκε προς τον 63χρονο σύζυγό της, τραυματίζοντάς τον σοβαρά ενω με το ίδιο “όπλο” τραυμάτισε ελαφρά την 20χρονη κόρη τους. Προκάλεσε επίσης φθορές στο ξενοδοχείο και στο αυτοκίνητο της οικογένειας....ΠΡΟΣΟΧΗ!!! («ΠΑΚΕΤΟ« ΣΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...!!) ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΝΕΟ ΚΌΛΠΟ, ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΆ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Και καλά εγώ ο κουτός αναρωτιέμαι Έλληνες να δουλέψουν στην επιχείρησή τους δεν υπάρχουν ;; Οι μήπως καστίζουν ακριβά !! Όλα έχουν ένα τίμημα και τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία πρίν κατηγορήσουμε όλους τους άλλους ας κοιταχτούμε στόν καθρέφτη !! Και το τέρας της Πάρου σε τοπικό ξενοδοχείο δούλευε !! Αν δεν νυπνήση ο Έλληνας να υποστηρήξη την φυλή του το γένος του το Έθνος του τοτε καλα τα παθουμε !! Δουλειά στόν Έλληνα ρε αλήτες τότε τα καθάρματα δεν θα έχουν λόγο να μείνουν εδώ !!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications