ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΊΖΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ– ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΊΖΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ– ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια μεταξύ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ! και αστυνομικών σημειώθηκαν σε πλατεία των Βρυξελλών, λίγα μόλις 24ωρα μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ των αστυνομικών και των ναζιστικών οργανώσεων οπως λενε τα παπαγαλάκια, στην κεντρική πλατεία, ακριβώς μπροστά από τον αυτοσχέδιο τύμβο από λουλούδια που δημιούργησαν οι κάτοικοι, για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων πριν λίγες μέρες.

Φθηνή προπαγάνδα αριστερών-Επιτέθηκαν σε μουσουλμάνες(? άκουσον άκουσον) που βρίσκονταν στην πλατεία, ενώ χαιρέτησαν ναζιστικά(εδώ γελάμε!) και ποδοπάτησαν τα λουλούδια και τα κεριά(μα φυσικά! βρε τους απάνθρωπους! άνθρωποι ειναι μόνο οι κομμουνιστές αυτοί που εκτελούν εντολές, υπέρ λαθρο και σας καίνε τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά στην Ελλάδα! ).

Τότε επενέβη η αστυνομία που χρησιμοποίησε αντλίες νερού για να τους απωθήσει.Ορισμένοι εξ αυτών φορούσαν μάσκες και έφτασαν στο κέντρο της πλατείας έξω από το χρηματιστήριο φτάνοντας μέχρι τα σκαλιά του κτιρίου.Δυνάμεις της αστυνομίας παρενέβησαν και έκαναν χρήση αντλιών νερού από ειδικά οχήματα για να απωθήσουν τους ακροδεξιούς (υποτιμητικά).

Τα επεισόδια καταδίκασε, από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ: ”Απαιτώ σεβασμό σε μια στιγμή πένθους για όλη τη χώρα (…) καταδικάζω έντονα αυτές τις υπερβολές” τόνισε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το Reuters.

Το αριστεοκομμουνιστικο άρθρο προπαγάνδας ειναι απο τον υποτιθέμενο "εθνικιστή" Χίο makeleio! Όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν ξυπνήσει,ακόμη και των Βρυξελλών και στην Ελλάδα περιμένουν να τους σφάξουν στον ύπνο οι τζιχαντιστες. Ούτε μια συγκέντρωση κατά της ισλαμοποιησης μην τους πουν ναζιστές ! αλλα όταν κάνει το ΚΚΕ SYRIZA και το ανταρ-cia τρέχουν σαν τα πρόβατα!!λαός για φάπες!πως να μην κανουν οτι θέλουν οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ-που δεν ειναι κομμουνιστές όταν τους μεγάλωσε το ΚΚΕ.Η πλύση εγκεφάλου έχει κτυπήσει κόκκινο!ακομα και απο τους "δηθεν" που ειναι με τους χρυσαυγιτες (στην ελλαδα μόνο αν είσαι κομμμουνιστης η υποστηρίζεις κομμουνιστες φτάνεις ψηλά γιατι άραγε?)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications