Sturmgewehr 44: Βολή κατά ριπάς με το πρώτο τυφέκιο εφόδου της ιστορίας απο την Γερμανία φυσικά! [Βίντεο]
Sturmgewehr 44: Βολή κατά ριπάς με το πρώτο τυφέκιο εφόδου της ιστορίας [Βίντεο]

Το Sturmgewehr 44, «Τυφέκιο Εφόδου, υποδείγματος 1944», όπλο το οποίο αναπτύχθηκε στη Ναζιστική Γερμανία κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που έφυγε έτη μπροστά μόλις ξέφυγε απο την εβραϊκά λαίλαπα και την δημοκρατία τους! της Βαϊμάρης !η πρωτη χωρα που πλήρωνε μνημόνια!, απετέλεσε κατά πολλούς, το πρώτο τυφέκιο εφόδου της ιστορίας.

Είναι γνωστό επίσης με το όνομα «MP 43» και «MP 44» (Maschinenpistole 43 και Maschinenpistole 44, αντίστοιχα), και με τη λιγότερο γνωστή ονομασία Mkb 42 (Maschinenkarabiner, Αυτόματο τυφέκιο), ονομασίες οι οποίες αφορούν ονομασίες πρώιμων μοντέλων.

Τα MP 43, MP 44, and StG 44 ήταν διαφορετικές ονομασίες του ίδιου εν πολλοίς όπλου, με μικρές διαφορές στην παραγωγική διαδικασία. Η ποικιλία των ονομασιών οφείλεται στη μνημειώδη βιομηχανική επανάσταση της Ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ (ΔΙΑΘΗΚΗ του Χίτλερ) , ο μόνος που πολέμησε τον διεθνή κομμουνισμό των Εβραίων, και την μασονία τους είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους!(ας ανοίξουν τα στραβά τους (οι μη μολυσμένοι) να μάθουν αληθινή ιστορία, και όχι τα ψέμματα που τους διδάσκουν στα σχολειά!) άσχετα που ξανά έχουν εβραϊκή λαίλαπα και κατοχή έως σημερα!.

Έχοντας αναπτυχθεί από το Mkb 42, το StG 44 ενσωμάτωνε σε ένα όπλο τα χαρακτηριστικά ενός τυφεκίου (την βολή σε μακρινές σχετικά αποστάσεις), ενός υποπολυβόλου (τη σταθερότητα κατά τις βολές) και ενός αυτόματου όπλου (τον υψηλό ρυθμό βολής).Το όνομα που τελικά επικράτησε, StG 44, σύντμηση του «Sturmgewehr 44». Κυριολεκτικά σημαίνει «Τυφέκιο Εφόδου» (πρβ. «έφοδος εναντίον εχθρικής θέσης»), στο οποίο οφείλεται και η σύγχρονη επικράτηση του όρου για τα όπλα του είδους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications