ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ… SU-35S…video Το Πιο Θανατηφόρο Μαχητικό στον Κόσμο, Τεράστιο Όπλο στα Χέρια του Πούτιν
ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ… SU-35S… Το Πιο Θανατηφόρο Μαχητικό στον Κόσμο, Τεράστιο Όπλο στα Χέρια του Πούτιν

Η ανάπτυξη των υπερ-ευέλικτου ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλού ρόλου Su-35S στη Συρία έγινε αμέσως θέμα στα παγκόσμια πρωτοσέλιδα, και χαρακτηρίζεται ως «ένα από τα πιο επικίνδυνα μαχητικά του κόσμου».

Σε ό, τι αφορά τα χαρακτηριστικά της πτήσης, το Su-35 είναι σημαντικά ανώτερο από τους ανταγωνιστές του, αφού συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των μαχητικών της τέταρτης γενιάς μαχητικά και τα βασικά χαρακτηριστικά των ιδιοτήτων ενός πολεμικού αεροπλάνου πέμπτης γενιάς.

Τα Su-35S θα προσθέσουν σημαντικά στην ικανότητα της Ρωσίας να προστατεύσει τα αεροσκάφη της σε οποιαδήποτε περιοχή της Μέσης Ανατολής, μετά και την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από τους Τούρκους στη Συρία Νοέμβριο του 2015

«Η ανάπτυξη στέλνει επίσης ένα μήνυμα προς την Τουρκία ότι, σε συνδυασμό με το αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων S-400, η Ρωσία μπορεί να υπερασπιστεί τα αεροσκάφη της οπουδήποτε ακόμα και απέναντι στα πιο ικανά όπλα που μπορεί να παρατάξει το ΝΑΤΟ».

Οι σούπερ-ικανότητες στους ελιγμούς των Su-35S παρέχονται από έναν νέο κινητήρα ελέγχου ωστικού ανύσματος, ο οποίος επιτρέπει στο αεροσκάφος να πιάσει υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς τη χρήση μετάκαυσης.

Ως μαχητικά 4++ γενιάς, τα Su-35S είναι σε θέση να πετούν με ταχύτητα έως και 2400 χιλιόμετρα ανά ώρα και αύξουσα σε ύψος 20.000 μέτρων. Η μέγιστη εμβέλεια του αεροσκάφους ανέρχεται σε 3.600 χιλιόμετρα, και με μια πρόσθετη δεξαμενή καυσίμων ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί κατά 900 χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα Su-35S αναπτύχθηκαν με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του ρωσικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς, T-50 PAK FA. Για παράδειγμα, το πλήρωμα του Su-35S αποτελείται από έναν πιλότο, και το αεροπλάνο ελέγχεται χωρίς τη χρήση αναλογικών συσκευών, οι οποίες αντικαταστάθηκαν με μόλις δύο οθόνες στις οποίες εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες.

Οι Δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι με το εξελιγμένο σύστημα συγχρονισμένης συστοιχίας ελέγχου ραντάρ Irbis των Su-35S, το οποίο επιτρέπει στο αεροσκάφος να ανιχνεύει στόχους σε αποστάσεις έως 400 χιλιόμετρα, καθώς και να παρακολουθεί εναέριους στόχους, οκτώ από αυτούς ταυτόχρονα .

Την 1η Φεβρουαρίου, ο Εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov δήλωσε ότι τέσσερα μαχητικά Su-35S έχουν αναπτυχθεί στην Hmeymim Airbase στη Συρία. Τα πολεμικά αεροσκάφη αναμένεται να παρέχουν κάλυψη στα SU-24 βομβαρδιστικά αεροπλάνα, το οποίο ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές κατά των Daesh και Al-Nusra.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications