11 Φεβ 2016

Φουλ για ψυχρό πόλεμο!!!Ιστορικά προδοτική η συμφωνία Καμένου!!!

Φουλ για ψυχρό πόλεμο!!!

Εγκρίθηκε πριν λίγο η επέκταση του ΝΑΤΟ, προς ανατολάς με την μεταστάθμευση χιλ. στρατιωτών και οπλισμού σε Βαλτική. Πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ, εισέρχονται στην Μαύρη Θάλασσα για ασκήσεις….

Με μια ιστορική για το μέλλον της ανθρωπότητας απόφαση το ΝΑΤΟ, πριν λίγο ενέκρινε την μεταστάθμευση χιλ. στρατιωτών και βαρύ οπλισμού σε Βαλτική, Πολωνία και Ρουμανία, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει πλήρως στρατιωτικά την Άγκυρα με την αποστολή ισχυρής ναυτικής δύναμης στην Μαύρη Θάλασσα και πυραύλων [patriot] στα σύνορα με την Συρία.

Αυτή η απόφαση στην κυριολεξία σημαίνει, κήρυξη πολέμου στην Ρωσία και θα σηματοδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Το ξεπούλημα των Ελληνικών συμφερόντων, ολοκληρώθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής αντιπροσωπείας στα πρακτικά της συμμαχίας κατόπιν υποδείξεων Π.Καμμένου.

Ο νταής της Κώ που ξυλοφόρτωσε τους Έλληνες του νησιού, υπέγραψε την κατάπτυστη αυτή συμφωνία η οποία θα τον καταδιώκει έως το τέλος της ζωής του. Η Ρωσία μόνη της πολιτικά, αλλά με την σκέπη Της Υπεραγίας Θεοτόκου, ετοιμάζεται να εκπληρώσει την προφητική της αποστολή.

Οι επόμενες μέρες και εβδομάδες θα είναι εξόχως ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φουλ για ψυχρό πόλεμο!!!Ιστορικά προδοτική η συμφωνία Καμένου!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications