ΟΤΑΝ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN
ΟΤΑΝ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN

Αριστερής νοοτροπίας γελωτοποιός, στις χυδαίες εκπομπές του στο παρελθόν είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη ακόμα και σε νεκρούς . Όλοι όσοι δικαίως αγανάκτησαν με την δήθεν σάτιρα ενός χυδαίου στην ουσία κόλακα κατώτερων συναισθημάτων, προφανώς δεν είχαν υπ’ όψιν τους ότι ο κ. Λαζόπουλος στο παρελθόν είχε πάει πολύ πιο μακρυά σε χυδαιότητα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του στις 11 Μαΐου 2010, προσπαθώντας να εξηγήσει τον φόνο των τριών υπαλλήλων της Marfin από αδίστακτους δολοφόνους, αφού άρχισε να κάνει λόγο για προβοκάτσιες και άλλα γνωστά παρόμοια, προσπάθησε με κάθε τρόπο να καλύψει τους φονιάδες λέγοντας ότι κάποια ξένα κέντρα θέλουν «να μάς οδηγήσουν στο να μην μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα για να πάμε σε πορεία».

Και αυτά ο γελωτοποιός τα έλεγε σε μία εποχή όπου το κέντρο της Αθήνας ήταν μονίμως παραλυμένο από αυτούς που ζητούσαν από το κράτος να τους δώσει ό,τι μπορούσε να αρπάξει από τους άλλους.

Στην ίδια εκπομπή, εξάλλου, ο γελωτοποιός έπαιρνε το μέρος των κρατικοδίαιτων «αγανακτισμένων» και τους χάϊδευε τονίζοντας ότι «αγωνιούν για το πόσα θα τους δώσει το κράτος». Επίσης, έχοντας εκείνη την περίοδο υπογράψει συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων ευρώ με τον άνθρωπο που σήμερα είναι υπόδικος για παράνομο τραπεζικό δανεισμό, ο κ. Λάκης Λαζόπουλος αμόλαγε και την μπαρούφα ότι «στην Ελλάδα εκτός σοσιαλισμού δεν υπάρχουν λύσεις» !

Κατά τα άλλα, επισημαίνουμε στον κόλακα της ευτέλειας και της τηλεοπτικής υποκουλτούρας ότι το χιούμορ προϋποθέτει και μία κριτική απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις. Όταν όμως χρησιμοποιείται για να εξευτελίσει αυτό που είναι οι άλλοι τότε ειναι ο αριστερός φασισμός!

Ας σημειωθεί, επίσης, ότι όταν ο κ. Λαζόπουλος χαρακτήριζε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών «νέο Χίτλερ της Ιστορίας»(άσχετα που ειναι αριστερός, και άπλα εκτελεί εντολές! ), τότε σίγουρα δεν γνωρίζει τί ήταν ο ιδρυτής του εθνικοσοσιαλισμού στην Γερμανία, ούτε τι έπραξε για να σώσει την χωρα του!όταν του κήρυξαν πόλεμο οι Εβραίοι μόνο και μόνο γιατι δεν είχαν τον έλεγχο,και την δημοκρατία της Βαϊμάρης ,να πληρώνουν ψεύτικο χρέος!άντε να μάθεις αληθινή ιστορία σε ενα λαό που μεγάλωσε στο ψέμα! η γνωστή προπαγάνδα αριστερών ακομα και μετα απο 70 χρονιά! Νέο Χίτλερ είπε και η Χίλαρι τον Πουτιν!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications