Οι γυναίκες φταίνε που τις βιάζουν και τις κακοποιούν (ρατσιστικό να κατηγορείς τους μετανάστες)!!!
Οι γυναίκες φταίνε που τις βιάζουν και τις κακοποιούν (ρατσιστικό να κατηγορείς τους μετανάστες)!!!

Ο τίτλος θα τραβήξει αρκετές διεστραμμένες Φεμινίστριες που θα έρθουν για να βγάλουν τη χολή που κρατάνε μέσα τους για τους «άνδρες» (εννοούν ΠΑΝΤΑ, ΜΟΝΑΧΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους «λευκούς άνδρες» και όχι το ανδρικό φύλο) αλλά θα μαζέψουν τις διχαλωτές γλώσσες τους γιατί αυτή τη γελοία και προσβλητική δήλωση την έκανε μια προστατευόμενη και ευπαθής ομάδα που είναι ΠΑΝΤΑ στο απυρόβλητο των κατάπτυστων οργανώσεων τους!

Αυτός ο συρφετός των «φεμινιστριών» δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενες ομάδες μισθοφόρων που υποτίθεται ότι αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών που όμως δεν έχουν βγάλει ΑΧΝΑ για τις συνεχείς παρενοχλήσεις, τις κακοποιήσεις και τους βιασμούς των Ευρωπαίων γυναικών από τους εποίκους της Νέας Τάξης, τα Μουσουλμανάκια….

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! ΛΕΞΗ! ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΚΙΧ! Γιατί άραγε;;;;;; Μα γιατί από την εκπαίδευση τους στα διάφορα «κινήματα» τους (λοβοτομητήρια) μάθανε ότι για όλα φταίνε οι Λευκοί Χριστιανοί, ο σκοπός τους και ο στόχος τους είναι η ανατροπή της «πατριαρχίας» στις Λευκές-Χριστιανικές Χώρες, δρουν και πληρώνονται από κρατικά κονδύλια ΜΟΝΟ στις Λευκές-Χριστιανικές χώρες και η δράση τους επικεντρώνεται στην συνεχή κατηγορία των νεκρών Λευκών ανδρών δηλ. των προγόνων τους….

Είναι τόσο φανατισμένες που δεν καταλαβαίνουν ότι το μίσος τους τις ωθεί να παραλογίζονται κατηγορώντας αποκλειστικά και μόνο όλους τους προγόνους τους για πραγματικά και κυρίως φανταστικά εγκλήματα στα οποία όμως έχουν υποπέσει ΌΛΟΙ οι λαοί της γης!

Έλληνες, Ιρλανδοί και Φινλανδοί είναι το ίδιο ένοχοι με τους Βρετανούς και Αμερικανούς του 19ου αιώνα για την δουλεία των Αφρικανών όμως δεν λένε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα εκατομμύρια Ευρωπαίες που κουβαλήθηκαν στη Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική από τους Άραβες, Οθωμανούς και τους Μπαρμπαρέζους πειρατές…

Αλλά εδώ δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση για την ,Μυρτώ ή για το Πρωτοχρονιάτικο «πάρτι» με 1000 επιθέσεις που στήσανε οι «πρόσφυγες» σε διάφορες πόλεις τις Ευρώπης και θα μιλήσουν για τις προ-προ-γιαγιάδες τους? Έτσι κι’αλλιώς ήταν λευκές και τις….άξιζε!

Έτσι δεν είναι θλιβερά και ψυχοπαθολογικές σαύρες;
Βάλτε από τώρα μπούργα ή νικάμπ και υποταχθείτε στα Μουσουλμανικά αρσενικά που τόσο λαχταράτε να σας υποτάξουν! Γιατί αν δεν νοιώθατε έτσι δεν θα σιωπούσατε στην επέλαση των Μουσουλμάνων, αυτών που συμπεριφέρονται στις γυναίκες λίγο καλύτερα από ζώα….

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications