Ο Πούτιν μιλάει για υποκινούμενη επανάσταση στην Ρωσία μετά τις εκλογές, απο αυτές που στήνουν οι Εβραίοι με τα ζόμπι τους κομμουνιστές !
Ο Πούτιν μιλάει για υποκινούμενη επανάσταση στην Ρωσία μετά τις εκλογές, απο αυτές που στήνουν οι Εβραίοι με τα ζόμπι τους κομμουνιστές

Δήλωση Πούτιν: οι εχθροί μας στο εξωτερικό προετοιμάζουν επανάσταση μετά τις εκλογές.

Ο κόμπος στο λαιμό της νέας εποχής λέγεται Βλαδίμηρος Πούτιν. Όταν η επικαιρότητα πάει να ευθυγραμμισθεί με τις προφητείες αυτό που νοιώθεις είναι ένα ρίγος να σε διαπερνά. Η παγκόσμια γεωπολιτική ρευστότητα κτυπάει κόκκινο μέσα στο 2016… και ανοίγει μέτωπα από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

¨Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δηλώσεις για τις προετοιμασίες των Δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για τις εκλογές του φθινοπώρου για τη ρωσική Δούμα κατά τη συνάντηση του με την Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας. Σύμφωνα με τα έγγραφα, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι εχθροί της Ρωσίας στο εξωτερικό ετοιμάζονται σε αυτές τις εκλογές. «Έτσι, ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι θα εργαστούμε σκληρά για την υπεράσπιση των συμφερόντων μας, σύμφωνα με τη νομοθεσία μας,»επισήμανε ο Ρώσος ηγέτης. Όπως είπε, όλες οι προσπάθειες της εξωτερικής παρεμβολής στην πορεία των εκλογών του φθινοπώρου θα πρέπει να θεωρηθούν ως άμεση απειλή για τη ρωσική κυριαρχία.

Ο Πρόεδρος έδωσε επίσης στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έργο για να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν, για να σταματήσουν τη δραστηριότητα εκείνων που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν εθνικιστικά, ξενοφοβικά ή ριζοσπαστικά συνθήματα που απευθύνονται στο διαχωρισμό της ρωσικής κοινωνίας, και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν τέτοιες τεχνολογίες και έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε όλο το φάσμα των χωρών ». «Είναι μια άμεση απειλή για την κυριαρχία μας και θα αντιδράσουμε με αντίστοιχο τρόπο,» ισχυρίστηκε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Επίσης επεσήμανε ότι το 2015 η Ρωσία σταμάτησε τις δραστηριότητές πάνω από 400 μυστικών πρακτόρων από το εξωτερικό. Η Αντικατασκοπεία είναι επιφορτισμένη με ειδικά καθήκοντα. Ο Πούτιν πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να τεθεί ένα αξιόπιστο εμπόδιο στα δεδομένα σχετικά με τις κλειστές δραστηριότητες και τις κυβερνητικές υπηρεσίες, τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, τις βιομηχανίες άμυνας και ενέργειας, τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα, καθώς και να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες μέσω συνδέσμων επικοινωνίας.

Εκτός από αυτό, ο Ρώσος πρόεδρος προέτρεψε να ενισχυθεί ο έλεγχος των προσφύγων που ρέει προς τη Ρωσία και την Ευρώπη σε όλη την επικράτεια της χώρας. Επίσης, ζήτησε να αναπτυχθεί η συνεργασία με τους δυτικούς εταίρους στο πλαίσιο του ΟΗΕ, του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης και του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας. http://www.prisonplanet.gr/ 26.02.2016 | Source: Pravda.Ru Η Ουκρανία ήταν και θα είναι πάντα διασυνδεμένη με την Ρωσία καθότι η πρώτη με ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ της ΛΑΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ είναι η πνευματική μήτρα της δεύτερης και αυτό προσπαθούν να κάνουν οι σκοτεινές δυνάμεις , να αποκόψουν τον πνευματικό αυτό ομφάλιο λώρο αλλά δεν τους βγαίνει.

Με την έναρξη των επεισοδίων στην πλατεία Μαιντάν του Κιέβου πριν δυο χρόνια αρθρογραφούσαμε και λέγαμε ότι δεν είναι μόνο ο κύριος στόχος η Ουκρανία αλλά ο ίδιος ο Πούτιν, φυσικά και η Ορθόδοξη Ρωσία. Ειδικά σήμερα που έσφιξαν και σφίγγουν περαιτέρω τα πράγματα Ο κόμπος στο λαιμό της νέας εποχής λέγεται Βλαδίμηρος Πούτιν.

Όταν η επικαιρότητα πάει να ευθυγραμμισθεί με τις προφητείες αυτό που νοιώθεις είναι ένα ρίγος να σε διαπερνά. 2007- Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού. Και είπε ότι «αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία». Ως μια παρηγοριά αλλά και ως προειδοποίηση έχουμε τις προφητείες του γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012). Το 2007 είπε: «οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας… Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα …αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω. »

Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία αυτός προέβλεψε ότι « αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντας της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την ορθοδοξία». Αναφορικά με το δολάριο είπε : « o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνού χαρτιού¨».(events.orthodoxengland 2/1/15) dimpenews.com Επίσης ο Γέροντας Ιωνάς είχε πει:

¨Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου.¨ δηλ. μετά την κοίμηση του το 2012 τον επόμενο χρόνο το 2013 έχουμε τις πρώτες ταραχές στο Κίεβο newsontime.gr – Ουκρανία : Βίαια επεισόδια στο Κίεβο Published on Nov 30, 2013 και συνεχίζει ο Γέροντας

¨Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος.¨ ΟΥΣΙΑΣΙΚΑ αναφέρεται για το 2016 ¨ Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτα αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης¨. https://simeiakairwn.wordpress.com/ Όλα συγκλίνουν λοιπόν για μεγάλες ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ μέσα στο 2016.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications