Ο Καντάφι ήταν ένας μεγάλος φασίστας και έπρεπε να βγει από την μέση!
Ο Καντάφι ήταν ένας μεγάλος φασίστας και έπρεπε να βγει από την μέση!

Ο Καντάφι ήταν ένας μεγάλος φασίστας και έπρεπε να βγει από την μέση! Καλά που τον έβγαλαν απο την μέση γιατί ήταν επικίνδυνος…είχε επιβάλει την φτηνή βενζίνη…τα τσαμπα νοσοκομεία…τις τσαμπα σπουδές….καμία εφορία….είχε επιδόματα γεννήσεως βρεφών κτλ. κτλ.!!!! Ο φασίστας βγήκε ευτυχώς απο την μέση.

Η ιστορία περιγράφει σημαντικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τις ιστορικές περιόδους του ανθρώπου… επίσης η ιστορία όπως αυτή της Συρίας, σύμφωνα με τα δυτικά ΜΜΕ πρόκειται για μια «αστική εξέγερση» εναντίον του φασίστα Ασάντ… δηλαδή όπως και στην περίπτωση της Λιβύης τα δυτικά κράτη, υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, μιας «αμυντικής συμμαχίας» λαών, υποστηρίζουν τους «αντάρτες» έναντι της κυβέρνησης και του ηγέτη της.

Από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης μαθαίνουμε να συμπαθούσε τις επαναστατικές ανοίξεις και να έχουμε την συμπάθεια του λαού της Λιβύης ή της Συρίας.

Και σ΄ αυτήν την περίπτωση της Λιβύης οι επαναστάτες πυροβολούσαν από τα Subarus τους, με την βοήθεια και την υποστήριξη από τις δυτικές χώρες. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό…..δεκάδες χιλιάδες νεκροί πολίτες και στρατιώτες…..ο πολιτισμός του Θανάτου….Σκουλς εντ Μποούνς….ή η δημοκρατία της Δύσης πάντα χτισμένη επάνω στο άδικο και δομημένο από απληστία. Τώρα έχουν πέσει οι Γαλλοι στρατιώτες να γκρεμίσουν ότι είχε μείνει όρθιο! Αλλά η ιστορία και τα βιβλία της αναφέρουν τον διωγμό του φασίστα…και το κοπαδι δεν αναρωτιεται αν είναι αλήθεια…

Οι νεκροί, όπως αποδεικνύουμε πάντα στα άρθρα μας είναι το κρέας για την ακόρεστη πείνα του πολιτισμού που έχουμε δομήσει και εξακολουθούμε να υπηρετουμε..! Ο λαός μας πεθαίνει σε ένα άλλον πόλεμο…εναν ανύπαρκτο οικονομικό πόλεμο…οι βόμβες δεν έπεσαν αλλά οι νεκροί πολίτες ζούν στην χώρα μας και πιστεύουν την πολιτική ηγεσία τους.

Καλημέρα Μισεράτα…. Καλημέρα Σαϊγκόν….Καλημέρα Δαμασκό…. Καλημέρα Βαγδάτη… ας ελπίζουμε οτι δεν θα ακούσουμε Καλημέρα Αθήνα! Η Καλημέρα είναι για νέο κρέας του θυσιαστηρίου μέσα στον πολιτισμό της μηχανής του κιμά! Ο Πάπας ακονίζει τα μαχαίρια του η μηχανή κιμά παίρνει στροφές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications