Τρίβει τα “χέρια” του ο Κιμ Γιονγκ Ουν και απευθύνεται στη Δύση: κατουρήθηκαν πάνω τους οι εχθροί μας με τον πύραυλο!!!
Τρίβει τα “χέρια” του ο Κιμ Γιονγκ Ουν και απευθύνεται στη Δύση: κατουρήθηκαν πάνω τους οι εχθροί μας με τον πύραυλο!!!

Η χώρα μας προελαύνει και θέλουν να την ανακόψουν, είπε στον λαό του και υποσχέθηκε νέες εκτοξεύσεις στο μέλλον

Απόλυτα ικανοποιημένος με τους επιστήμονες της χώρας του, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εξήρε την επιτυχή εκτόξευση του πυραύλου τις προηγούμενες ημέρες και με την ευκαιρία, δεν παρέλειψε να… «την πει» στη Δύση: Με την εκτόξευση ταρακουνήσαμε τους εχθρούς μας, είπε προς το εκστασιασμένο πλήθος που τον παρακολουθούσε.Η εντολή του βέβαια ήταν μία και σαφής: «Προχωρήστε με τις επόμενες εκτοξεύσεις»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Βόρεια Κορέα αγνόησε επανειλημμένες προειδοποιήσεις της διεθνούς εβραϊκής κοινότητας και εκτόξευσε έναν πύραυλο, που ανακοίνωσε πως ήταν «δορυφόρος γεωσκόπησης». Αποτέλεσμα ήταν η «πιο απομονωμένη χώρα» οπως λενε τα αμερικανάκια οταν έχει στενές σχέσεις με Ρωσία, να δεχθεί νέες κυρώσεις από την Δύση, που όμως όπως φαίνεται, δεν πτοούν τον ηγέτη…

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA ανακοίνωσε σήμερα πως το κυβερνών Εργατικό Κόμμα παρέθεσε… συμπόσιο το Σαββατοκύριακο προς τιμήν των επιστημόνων, των υπαλλήλων και όσων άλλων συνέβαλαν στην εκτόξευση. Παρών, φυσικά, ο ηγέτης και η συνοδεία του, ενώ στην ομιλία του ο Κιμ Γιονγκ Ουν είπε ότι η εκτόξευση έδωσε αυτοπεποίθηση και κουράγιο στο λαό του, ενώ υπήρξε «πλήγμα για τους εχθρούς που επιδιώκουν να εμποδίσουν την προέλαση της χώρας μας», όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πρακτορείο.

Συνέχισε μάλιστα υποστηρίζοντας πως η απόφασή του ήταν αποτέλεσμα των εχθρικών κινήσεων που διέκρινε κατά της χώρας του και τέλος, «κάλεσε» τους επιστήμονες να προσπαθήσουν για ακόμα περισσότερες εκτοξεύσεις πυραύλων στο μέλλον. Όπως φαίνεται θα αρχίσουν πάλι πόλεμο προπαγάνδας!τύπου σκοτώνει κτλ! κλασική τακτική τον διεθνών εβραϊκών ΜΜΕ !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications