10 Φεβ 2016

Πέντε εξωγήινα ζώα, με απίστευτα ονόματα, που έφεραν στην Γη κάποιοι μην χαθούν [Βίντεο]

Πέντε εξωγήινα  ζώα, με απίστευτα ονόματα, που έφεραν στην Γη κάποιοι μην χαθούν [Βίντεο]

Τα «κανονικά» ονόματα των ζώων συνήθως είναι σχετικά «νορμάλ», καθώς συχνά σχετίζονται με κάποια ιδιαίτερα εμφανή χαρακτηριστικά τους.

Ωστόσο, τα «επίσημα» ονόματά τους (παραδοσιακά στα λατινικά), είναι σχεδόν πάντα ιδιαίτερα «βαρύγδουπα»/ επιβλητικά. Και σε κάποιες περιπτώσεις, φαντάζουν σαν να είναι βγαλμένα απευθείας…από την κόλαση! Πέντε εξ αυτών παρουσιάζονται σε βίντεο του καναλιού Dark 5 του YouTube.

–Eurostopodus diabolicus: Σπάνιο πουλί στην Ινδονησία με σκούρο φτέρωμα και γενικά «απειλητική» εμφάνιση. –Acherontia atropos: Μία μεγάλη ευρωπαϊκή νυχτοπεταλούδα η οποία φέρει σχήματα που παραπέμπουν σε νεκροκεφαλή. Το όνομά της έχει κατεξοχήν αρχαιοελληνικές ρίζες, από τον ποταμό Αχέροντα, τον οποίο περνούσε ο Χάροντας, και την Άτροπο, τη μία από τις Μοίρες, που αντιπροσώπευε το παρελθόν: Ήταν αυτή που έκοβε το νήμα της ζωής των ανθρώπων με τα ψαλίδια της. Η εμφάνισή της σε σπίτι υποτίθεται ότι είναι οιωνός συμφοράς.

–Crotalus oreganus cerberus: Ένα τρομερά δηλητηριώδες φίδι, γνωστό ως μαύρος κροταλίας της Αριζόνα. Επίσης, αρχαιοελληνικής «χροιάς», δανείζεται το όνομά του από τον Κέρβερο, τον τρικέφαλο σκύλο-φύλακα των πυλών του Άδη.

–Vampyroteuthis infernali: Ένα μικρό κεφαλόποδο που ζει σε μεγάλα βάθη, γνωστό και ως…καλαμάρι- βρικόλακας από την Κόλαση. Το όνομά του προκύπτει από το χρώμα, το ράμφος και τα γενικότερα εμφανισιακά χαρακτηριστικά του. Ακόμα, τα μάτια του, κανονικά μπλε, μπορούν να αλλάζουν χρώμα και να γίνονται κόκκινα.

–Cryptomaster Behemoth/ Leviathan: Δύο είδη αραχνιδών με βιβλικά ονόματα, εξαιρετικά ικανά να κρύβονται στο φυσικό τους, δασικό περιβάλλον.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πέντε εξωγήινα ζώα, με απίστευτα ονόματα, που έφεραν στην Γη κάποιοι μην χαθούν [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats