Πούτιν σε Τουρκία: Μαζέψτε τον Κατοχικό σας Στρατό και Φύγετε απο την Κύπρο πρίν είναι ΑΡΓΆ!

Πούτιν σε Τουρκία: Μαζέψτε τον Κατοχικό σας Στρατό και Φύγετε απο την Κύπρο πριν είναι ΑΡΓΆ!

Πολλές Αντιδράσεις εχει Προκαλέσει (στους Δύσπιστους ) Το Άρθρο του Σπύρου Πρίφτη με Τίτλο: Εντολή Πούτιν: Ελευθερώστε την Κατεχόμενη Κύπρο! Όμως πολύ ειδήμονες και επικριτές αγνοούν ακριβώς πριν 4 μέρες την πρώτη Ρωσική Προειδοποίηση δια της διπλωματικής οδού, προς την Τουρκία!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

Η Ρωσία κατηγορεί ανοιχτά την Τουρκία οτι παρεμβαίνει στις συνομιλίες για την Κύπρο, προτρέποντας τους Τουρκοκύπριους να λάβουν μια σκληρή γραμμή,με την Άγκυρα να παραβιάζει κατάφωρα, και να παρεμβαίνει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Αυτό για πολλούς απο μας, δεν αποτελεί είδηση,και μας ειναι γνωστό.........αλλά;

Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών δια της εκπροσώπου Μαρίας Zakharova δήλωσε ότι η Άγκυρα δεν συνδέονται με την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα της Κύπρου, Τονίζοντας τα εξής: "Σύμφωνα με τις πληροφορίες και υλικό που έχουμε στην κατοχή μας «Έχουμε παρατηρήσει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να υποκινεί ανοιχτά τους Τουρκοκύπριους σε μια σκληρή και αδιάλλακτη γραμμή κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για την Κύπρο,συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητο θέμα της εδαφικής διαφοροποίησης."

Η Άγκυρα "κατάφωρα παρεμβαίνει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων και προβάλλει τα δικά της συμφέροντα, αφήνοντας η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών " Μαρίας Zakharova" υπονοούμενα, οτι η Ρωσία εχει στοιχεία από Προιον Κατασκοπείας! Γι αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν το πόσο σημαντική είναι για τους Ρώσους η Κύπρος, σας προτρέπω να διαβάσετε το Δημοσίευμα που αφορά την Μόσχα και Λευκωσία να βρίσκονται σε συνομιλίες σχετικά με τη χρήση Κυπριακών αεροδρομίων και λιμανιών από τη Ρωσία σε περίπτωση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης,

Για την Ρωσία είναι μονόδρομος να επιτεθεί και να ελευθερώσει την Κατεχόμενη Κυπρο στην περίπτωση Γενικευμένου Ρωσοτουρκικού Πολέμου. Ποιο νόημα θα είχε άλλωστε η συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, να εξετάσει τη θέσπιση ρωσικής στρατιωτικής βάσης στο νησί, σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia.

Καταρχάς υπάρχει ιδιοι συμφωνία οτι Ρωσικά πολεμικά πλοία θα έχουν πρόσβαση στα λιμάνια της Κύπρου,με την Μόσχα να παρέχει στην μεσογειακή χώρα βοήθεια για την ελάφρυνση του χρέους, και ολα αυτα μετά από συμφωνία του Ρώσου Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κύπριο ηγέτη Νίκο Αναστασιάδη.

Ρωτώντας ενα απόστρατο Ρώσο Αξιωματικό κρατώντας την ανωνυμία του>> είπε: Για την Ρωσία ειναι μονόδρομος στην περίπτωση Πόλεμου με την Τουρκία να εμπλακεί και στην Κύπρο Δηλαδή τι! Θα αφήσουμε τις Τουρκικές Ναυτικές Βάσεις και Αεροδρόμια στην Κατεχόμενη Κυπρο, που ειναι ακριβώς απέναντι απο την Ναυτική βάση μας στην Ταρτούς στην Συριά, να μας Επιτεθούν,και να αναφοδιάζονται μέσω των κατεχομένων; Αντε τωρα να συμφωνήσουν εδω η Ειδήμονες, και η Ειδικοί!

Γιατί εγω δεν εχω άλλη δουλειά να κάνω, παρα να σας Γράφω ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ! Σπυρος Πριφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr

triklopodia

Post A Comment:

1 comment

Niκos Pηγάκosείπε...

Εiναι μισελληνική η ρωσiα .Απο το 1770 συνεxώs ωs τώρα ενθαρρύνει οπλizει πληρώνει την τουρκiα να μάs επιτεθεi .Μετά θαρρούνε αυτοi οι 2 μισέλληνεs=ρώσοι & τούρκοι .'0τι τάxα "θα"μοιράσουν μεταξύ τουs το Αιγαiο .Δεν πρόκειται να το καταφέρουν ποτέ ! εiμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ στον επόμενο Ελληνοτουρκικό πόλεμο.'0τι & να κάνουν
τα δειλά κλεφτρόνια τα gay τουρκάκια.'0σα όπλα & να πωλήσει στην ετοιμοθάνατη
τουρκiα ο μισέλληναs ο putin.Αυτόs ο αποτυxημένοs ακόμη & στο Βοtοx .Αυτόs ο πρεzάκιαs ο gay .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications