Βόμβα Από Πούτιν «Η Ανθρωπότητα Βρίσκεται Υπό Απειλή, Από Τις Πολυεθνικές Τροφίμων Και Τα Νέα Εμβόλια»!
Βόμβα Από Πούτιν «Η Ανθρωπότητα Βρίσκεται Υπό Απειλή, Από Τις Πολυεθνικές Τροφίμων Και Τα Νέα Εμβόλια»!

Νέα παρέμβαση του Ρώσου Προέδρου στην «καρδιά του προβλήματος» και της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς αποκαλύπτει ένα πολύ «σκοτεινό» σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Αυτό της εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους, μέσω της τροφής και των φαρμάκων.
Όλες οι «ελεγχόμενες» δυτικές κυβερνήσεις μέσω ειδικών προγραμμάτων έχουν εμβολιάσει εκατομμύρια ανθρώπους , δημιουργώντας ένα νέο είδος αυτιστικού ανθρώπου που εμπεριέχει πολύ λίπος, και ο οποίος βρίσκεται μόνιμα μπροστά από μια οθόνη τρώγοντας τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα φρουκτόζης, και σιροπιού καλαμποκιού», ισχυρίζεται ο Πούτιν ο οποίος τονίζει ότι οι Ρώσοι «πρέπει να προστατευθούν από όλο αυτό … με κάθε κόστος», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .

Σύμφωνα με έκθεση που εκπονήθηκε από το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας (SCRF), αναφέρεται ότι ότι ο Πρόεδρος Πούτιν εξέδωσε ειδικές εντολές στους αρμόδιους αξιωματούχους, οι οποίες αναφέρουν ότι όλοι οι Ρώσοι πολίτες θα πρέπει να προστατεύονται από δυτικά σκευάσματα τροφής και φάρμακα με κάθε κόστος.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πιστεύει ότι το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης αποτελεί σήμερα «σοβαρότατο κίνδυνο», και ότι η Δύση πραγματοποιεί «εκ προθέσεως επιβράδυνση της διαδικασίας αναπαραγωγής του ανθρώπινου είδους, για προσωπικό κέρδος».

«Εμείς, ως ένα είδος έχουμε την επιλογή να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το σώμα και το μυαλό μας σε μια υγιή ανοδική πορεία, ή μπορούμε να ακολουθήσουμε το δυτικό παράδειγμα των τελευταίων δεκαετιών και εκ προθέσεως να δηλητηριάζουμε τον πληθυσμό μας με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, φαρμακευτικά σκευάσματα , εμβόλια, και γρήγορο φαγητό, που αξιολογείται ως λίαν επικίνδυνο, εθιστικό ναρκωτικό».

«Πρέπει να αγωνιστούμε αυτό. Η δημιουργία σωματικά και διανοητικά αναπήρων ατόμων του πληθυσμού μας δεν είναι σαφώς προς το συμφέρον μας», αναφέρει η έκθεση .
Η Ρωσία υπό τον Πρόεδρο Πούτιν έχει μισθώσει εντελώς δωρεάν μεγάλες εκτάσεις γης τα τελευταία χρόνια σε αγρότες πρόθυμους να καλλιεργήσουν βιολογικά προϊόντα με φυσικό και βιώσιμο τρόπο.

Ο στόχος είναι να καταστεί η χώρα παγκοσμίως, ως «ο μεγαλύτερος εξαγωγέας» τροφίμων χωρίς ΓΤΟ, και τα οποία θα βασίζονται σε μια εξολοκλήρου «οικολογική» παραγωγική διαδικασία.Η έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου για το τέλος της παραγωγής στην ρωσική επικράτεια, όλων των τροφίμων που περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η κίνηση αυτή κηρύττει έναν ακόμα πόλεμο , αυτόν κατά των πολυεθνικών εταιρειών όπως η Monsanto , η οποία «κατασκευάζει» αυτούς τους σπόρους, αλλά και άλλες ετιαιρείες .Επίσης η χώρα συνεχίζει να ηγείται στο χώρο της φυσικής, βιολογικής γεωργίας, δείχνοντας ένα διαφορετικό δρόμο σε όλο τον πλανήτη .
Η χώρα μας η πανέμορφη Ελλάδα , η οποία διαθέτει σπάνια αγροτικά προϊόντα, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μια βιομηχανία βιολογικών προϊόντων , τα οποία είναι περιζήτητα στο εξωτερικό .

Ο κίνδυνος όμως με μια πιθανή οικονομική ένωση της ΕΕ με τις ΗΠΑ , θα σημάνει τον πλήρη έλεγχο από τις πολυεθνικές του είδους, και την αθρόα εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων στην χώρα μας, αναφέρθηκε ότι η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την «μπότα»των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη.

Η ευρωπαϊκή βιομηχανία των σπόρων με την σειρά της, επιδιώκει την θέσπιση και εφαρμογή μιας νέας κοινής ευρωπαϊκής νομοθεσίας που θα καθιερώνει τη μοριακή σήμανση.Με την ταυτοποίηση των ποικιλιών, μέσω μιας τεχνολογίας γενετικής ακολουθίας, οι εταιρείες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις ποικιλίες τους στις αγροτικές καλλιέργειες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι αγρότες θα υποχρεώνονται να ακολουθούν τους εξαιρετικά περιοριστικούς όρους της χρήσης των πατενταρισμένων σπόρων με μία και μοναδική σπορά από την οποία ο σπόρος που προκύπτει θα αποτελεί εκ νέου ιδιοκτησία της πολυεθνικής ή καλλιεργώντας σπόρους με γονίδια που δεν αφήνουν το φυτό να παράγει νέους.Η επιστροφή στον σχεδόν πατροπαράδοτο τρόπο καλλιέργειας σε συνδυασμό με τα σημερινά μέσα , θα μπορέσει να σώσει το ανθρώπινο γένος και τον πλανήτη μας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications