Το φάντασμα της Κάθριν Χάουαρντ που αποκεφαλίστηκε για μοιχεία στο Hampton Court Palace
Το φάντασμα της Κάθριν Χάουαρντ που αποκεφαλίστηκε για μοιχεία στο Hampton Court Palace

Το Hampton Court Palace ήταν το επίκεντρο πολλών δραματικών γεγονότων σε όλη την ιστορία του, συμπεριλαμβανομένων και τους θανάτους της τρίτης και της πέμπτης συζύγους του Ερρίκου του 8ου .Οι επισκέπτες και το προσωπικό βιώνουν συχνά μυστηριώδη φαινόμενα,οπως μια αινιγματική γυναικεία μορφή, ντυμένη στα λευκά, που φαίνεται σαν να επιπλέει σε στοές, μαζί με υπερφυσικές κραυγές και σκοτεινές σκιές στα δωμάτια.

Τον Οκτώβριο του 2003, το προσωπικό ασφαλείας ανακάλυψε στο ανάκτορο οτι είχε εντελώς ανοικτές πόρτες που ήταν κλειδωμένες. Μετά από έρευνα και τον εκ νέου κλείδωμα σε πόρτες, το προσωπικό αποφάσισε να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας. Και είδαν να ανοίγει μια πόρτα χωρίς να ειναι κανένας στον χώρο. Στη συνέχεια, το προσωπικό ασφαλείας είδε μια μυστηριώδη φιγούρα, που φάνηκε να είναι ντυμένο με ρούχα παλιάς περιόδου. Αυτό το υπερφυσικό μοτίβο επαναλήφθηκε τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν ξανά εμφανίστηκε το φάντασμα. το περίεργο ειναι οτι την δεύτερη ημέρα, όταν οι κάμερες είχαν καταγράψει το υποτιθέμενο φάντασμα, ένας επισκέπτης είχε δει ένα φάντασμα και το είχε γράψει στο βιβλίο επισκεπτών.

Τότε η Διοίκηση δεν έχει βρει λογική και ορθολογική εξήγηση για τον "εισβολέα" φάντασμα,όταν το περιστατικό είχε ξεχάσει, μια νέα φωτογραφία εμφανίστηκε τελευταία και φαίνεται να δείχνει το φάντασμα μιας από τις συζύγους του Ερρίκου 8, και άρχισαν εκ νέου οι συζητήσεις σχετικά με την παραφυσική δραστηριότητα στο Hampton Court Palace.

Το φάντασμα της Κάθριν Χάουαρντ που αποκεφαλίστηκε

Το φάντασμα της Κάθριν Χάουαρντ που αποκεφαλίστηκε!
Ο 49χρονος Ερρίκος παντρεύτηκε τη 17χρονη Κάθριν Χάουαρντ στις 28 Ιουλίου, μόλις 19 μέρες μετά την ακύρωση του γάμου του με την Αν....Όταν ο βασιλιάς έμαθε για το ειδύλλιο της Κάθριν με τον Τόμας, διέταξε να τη συλλάβουν και να τη φυλακίσουν. Ο Ερρίκος δεν λυπήθηκε καθόλου το νεαρό της ηλικίας της και την εκτέλεσε στις 10 Δεκεμβρίου του 1541. Η Κάθριν ήταν μόλις 21 χρονών, όταν έχασε το κεφάλι της....
Ένας 45 άχρονος, οδηγός λεωφορείου ο οποίος είχε πάει μια ομάδα τουριστών στο βασιλικό παλάτι, όταν περίμενε συχνά φωτογράφιζε το παλάτι. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του μετά την υπηρεσία του, και κοιτούσε τις φωτογραφίες, είδε αυτό που φαινόταν να είναι η εικόνα μιας μυστηριώδους νεαρής γυναίκας να κοιτάει προς τα κάτω στην όμορφη μαρμάρινη σκάλα που βρίσκεται στην κύρια είσοδο.

Η πέμπτη σύζυγος του Ερρίκου 8ου,η Κάθριν Χάουαρντ, φυλακίστηκε στο Hampton Court Palace το 1541, και αποκεφαλίστηκε σε ηλικία των 21 ετών, έτσι πολλοί πιστεύουν ότι το φάντασμά ειναι το δικό της στο παλάτι, ο οδηγός έστειλε την εικόνα σε εναν υπεύθυνο στο παλάτι, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ένας φρουρός ασφαλείας του ανέφερε οτι είχε δει το φάντασμα μιας νεαρής γυναίκας στον ίδιο χώρο πάνω από μία φορά.

Ένα από τα διαμερίσματα του Hampton Court Palace είναι γνωστό ως "στοιχειωμένο" από τον μεγάλο αριθμό εμφανίσεων του φαντάσματος της Catherine Howard. Λέγεται οτι φοράει ένα λευκό φόρεμα, όπως και η μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα στην εικόνα.

Ερρίκος 8ος. Ο Άγγλος βασιλιάς που παντρεύτηκε 6 γυναίκες και αποκεφάλισε τις δύο...
Ο Ερρίκος ο 8ος ήταν βασιλιάς της Αγγλίας από το 1509 μέχρι το 1547. Έμεινε στην ιστορία για την αδυναμία τους στις γυναίκες. Παντρεύτηκε 6 φορές και «ξεμπέρδεψε» απ’ όλες με τους εξής πέντε τρόπους: διαζύγιο, αποκεφαλισμός, θάνατος, διαζύγιο, αποκεφαλισμός.
Πέθανε πριν προλάβει να «καθαρίσει» την έκτη. Για τα μάτια της όμορφης Αν Μπολίν, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Πάπα και ανέτρεψε τους περισσότερους νόμους του βασιλείου του. Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρώσει στα χέρια του περισσότερη δύναμη, από οποιονδήποτε άλλο βασιλιά που είχε περάσει πριν από αυτόν.... Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications