Δείτε το μέλλον αλλά και το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης..(Βίντεο)
Δείτε το μέλλον αλλά και το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης..(Βίντεο)

Το βίντεο δείχνει την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ που δέχεται αυτή τη στιγμή ολόκληρη η Ευρώπη,τους ισλαμιστες ιεροκήρυκες του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ μίσους,και κάποιους ευρωπαίους δήθεν προοδευτικούς που υποστηρίζουν τα ανοικτά σύνορα και μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον πλήρη αφανισμό..

Η διαφθορά,η τρομοκρατία,η εσωτερική και η εισαγόμενη βία και η οικονομία, τρώνε της σάρκες της Ε.Ε.. Απλά σας ενημερώνω ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή γιατί τα πράγματα θα αρχίσουν να εκτροχιάζονται..και πολύ σύντομα μάλιστα..

Για να σας το κάνω «λιανά» Όλα θα πάρουν μια φυσιολογική τροχιά..λόγω της διαφθοράς,της τρομοκρατίας,του μεταναστευτικού,των αυξημένων κρουσμάτων βίας και των συνεχόμενων ταραχών..και οι πολίτες των περισσοτέρων Ευρωπαϊκών κρατών θα ανεβάσουν ακροδεξιές κυβερνήσεις η μόνη λύση της επαναφοράς της τάξης..και της ηρεμίας εντός των εσωτερικών «τειχών» των χωρών τους..

Η ακροδεξιές κυβερνήσεις όταν θα πάρουν την σκυτάλη απο αριστερές εβραϊκές όταν και αν ,θα κλείσουν αμέσως τα σύνορα,προσπαθώντας ταυτόχρονα να «καθαρίσουν» τις χώρες τους....από τους ισλαμιστές «λαθροταραξίες» ,αλλιώς οι «λαθροταραξίες»..θα ενωθούν με εκατοντάδες χιλ μουσουλμάνους . και αυτομάτως θα αρχίσουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα και το αντάρτικο πόλης..

H ρητορική μίσους των τζιχαντιστών έχει πιάσει τόπο..σε όσους λαθρομετανάστες βλέπουν ότι δεν έχουν κανένα μέλλον εντός της Ευρώπης .Λόγω των ραγδαίων εξελίξεων οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι που έχουν πάρει ευρωπαϊκή υπηκοότητα θα νιώθουν αποκομμένοι από τους χριστιανούς Ευρωπαίους και αναγκαστικά θα πάνε με την πρώτη ευκαιρία στο πλευρό των «λαθροανταρτών»....οι οποίοι με εντολές από το στρατηγείο του ISIS,θα φτιάχνουν στρατούς σε κάθε μεγάλη Ευρωπαϊκή πόλη,για να πολεμάνε με κάθε τρόπο και με ανελέητο μίσος....κάθε τι δυτικό και κάθε τι που δεν είναι ισλαμικό..

Μην ξεχνάτε ότι μεταξύ των λαθροπροσφύγων υπάρχουν και εκπαιδευμένοι αξιωματικοί του ΙSIS,που έχουν έρθει για αυτό τον σκοπό.Να κάνουν προπαγάνδα και την κατάλληλη στιγμή να οργανώσουν στρατό..«καμικάζι» για αντάρτικο πόλεων και πόλεμο μέχρις εσχάτων.Γενικώς αναμένεται ένα μεγάλο «μπάχαλο» και καλό θα είναι ειδικά εμείς οι Έλληνες,να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά που έρχονται..

Η εισβολή στην Ευρώπη και οι επιπτώσεις της πολυπολιτισμικότητας. Δεν νομίζω να χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για αυτό που θα δείτε..

αυτή η εισβολή που γίνεται ειναι σχεδιασμένη με τα τοπικά πιόνια ανά χωρα στους εβραιο-αμερικανους! Ένα από τα τελευταία πράγματα που είχε πει ο Χίτλερ ήταν:Ήμουν η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης!!! Κοιτάξτε σήμερα τι κανουν οι Εβραίοι μασόνοι στην Ευρώπη !μέχρι και οι Εβραίοι που ζουν χρονιά εκεί τους έχουν πάρει χαμπαρει!! ο καρκίνος της Γης ειναι οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΚΕΝΑΖΙ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications