ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΕΦΑΓΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ!!!
 ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ!!!!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΕΦΑΓΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ!Ο "ΚΡΙΝΟΣ" ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΑΦΗΣΕ ΈΓΚΥΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΗ!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ ΡΩΜΙΕΣ!

Ένα παντρεμένο ζευγάρι από το Μινσκ της Λευκορωσίας μαρτυρεί το θαύμα από τις προσευχές των μοναχών του Αγίου Όρους...

Σύμφωνα με το agionoros.ru το ζευγάρι επί 10 έτη δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Έμαθαν ότι σε ένα από τα μοναστήρια του Αγίου Όρους η καλλιέργεια της αμπέλου που καρποφορεί θεραπεύει και βοηθάει τα άτεκνα ζευγάρια.

Το νεαρό ζευγάρι στράφηκε προς το Άγιο Όρος και προς την χάρη και τη θαυματουργική δύναμη που πηγάζει από τον Όσιο Συμεών Κτήτορα της Μονής Χιλανδαρίου Αγίου Όρους. Τα σταφύλια του κλήματος αυτού θεραπεύουν θαυματουργικά την αδυναμία των ατέκνων γυναικών.

Το ζευγάρι πήρε σταφύλια και το θαύμα συνέβη! Σε πέντε μήνες!
"Το ζευγάρι πέρασε από πολλές δοκιμασίες, αλλά δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στον Κύριο και προσευχήθηκε.

Και ο Κύριος, βλέποντας την ευγνωμοσύνη, και την πίστη τους, τους έδωσε ένα παιδί", ανέφερε ο πρωθιερέας Ίγκορ Korostelev της ενορίας της Μητέρας του Θεού "Χαρά Πάντων των Θλιβομένων«, που παρέλαβε από το ζευγάρι μια εικόνα δώρο, ποιου άλλου βέβαια παρά του Οσίου Συμεών του Μυροβλήτου

Ποιος μονάχος γκάστρωσε την λεγάμενη άραγε?

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολύ θα ήθελε ο γράφων να έχει δίκηο αλλά δυστυχώς για αυτόν η αλήθεια του συγκεκριμένου τρόπου και η επιτυχία της μεθόδου είναι αδιαμφισβήτητη μέσα από στο πέρασμα των αιώνων. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω αν δεν είχα ο ίδιος προσωπικά ανάλογο βίωμα με το ίδιο ευτυχές αποτέλεσμα.Δόξα τω Θεώ!!! Οσο για αυτά που αναφέρεις για τον καλοπροαίρετο καλόγερο μόνον γέλιο που προκαλούν γιατι ξέρω σιγουρα καλύτερα την ιστορία από τον γράφωντα!!!! Καλή τυχη λοιπόν στις βιαστικές αναζητήσεις του!!!!!
Νίκος Χρήστου Λεμεσσός Κύπρου

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications