Ρε τα νούμερα!!!Έχουν αρχίσει εκστρατεία προπαγάνδας για τα καλά!!!! οι τοπικές μαριονέτες των Εβραίων!!!!
Έχουν αρχίσει εκστρατεία προπαγάνδας για τα καλά!!!! οι τοπικές μαριονέτες !!!!

Τώρα που δεν έχουν την εξουσία οι ύαινες στην Ρωσία,θυμήθηκαν τον πάτερα και ευεργέτη των Εβραίων Στάλιν! απο προπαγανδιστικα ντοκιμαντέρ τύπου soviet story που προσπαθούν να πείσουν οτι ο ναζισμός ειναι ίδιος με το κομμουνισμό!(ναζισμός=εθνικισμός,κομμουνισμός =μια παγκόσμια τάξη χωρίς σύνορα ακομα και στην εβραιο-wikipedia το γράφουν τι δεν καταλαβαίνεις; μάλιστα έχουν εικόνισμα τον Στάλιν! μόνο καντήλια δεν έχουν βάλει!) ,έως Εβραίος ο Πουτιν!!!

Έχουν πολύ πλάκα αυτές οι συστηματικές ιστοσελίδες!(και οι γλείφτες τους τύπου katoxika και άλλοι!)τίποτα δεν βάζουν τυχαία! ξινίζει τους Εβραίους που πολλοί ειναι υπέρ της Ρωσίας! και βάζουν κατά του Στάλιν τώρα! όταν τοσο καιρό δεν μιλούσε κάνεις για τις Εθνοκαθάρσεις του!!! πάρα για χιλιαδες νεκρούς των ναζι!(εκτός το γνωστό παραμύθι) όταν οι πιο πολλές χώρες παραδόθηκαν χωρίς πόλεμο καν και άλλες πήγαν υπέρ! ΠΩΣ ΑΙΜΑΤΟΚΎΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!όχι απο αυτούς που τα λένε, αλλα απο αυτούς που πιστεύουν τα ψέμματα τους, ακομα και απο τα σχολειά!

(εκτός την αγγλο-Ελλάδα που έβαλαν κατά της Γερμανίας την μονή χωρα που πολέμησε τον σιωνισμό, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους!70 χρονιά της νίκης των ΕΒΡΑΙΩΝ!!) οι χωριάτες και οι κομμουνιστές πολέμησαν όχι για την Ελλάδα αλλα για τους Εβραίους! οπως και σκότωσαν κατά χιλιαδες μη κομμουνιστές στην Ελλάδα μόλις είχαν το πεδίο ελεύθερο απο Γερμανούς! (αυτό θα το βάλει καμιά απο αυτούς τους διαμορφωτές; μπα δεν εξυπηρετεί κατι!)

Η φρίκη του Holodomor μια τραγωδία καλά χωμένη στα βάθη της λήθης για τους υποστηρικτές του κομμουνισμού. όλο το άρθρο
Η τραγωδία αυτή ονομάστηκε από τους Ουκρανούς «Holodomor» (Γολοντομόρ από το «holod»= πείνα και το ρήμα «moryty»= σκοτώνω). Η πείνα, που δημιουργήθηκε από τα χέρια ανθρώπων, πήρε το όνομα του διεθνούς όρου της γενοκτονίας, γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά που προϋποθέτει ο όρος αυτός.

Το γεγονός αποσιωπήθηκε από την σοβιετική αυτοκρατορία όσο ήταν επί εβραιοκρατιας και μόνο παράνομα κείμενα κυκλοφορούσαν για να το εξιστορήσουν. 40 χρόνια αργότερα, η γενοκτονία των Ουκρανών έγινε γνωστή από το βιβλίο του Αλεξάντερ Σολτζενίτσιν Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ. Αλλά και τότε οι αρνητές του γεγονότος συνέχισαν να το αρνούνται.

Πολλοί Ουκρανοί επέζησαν τρώγοντας ψωμί που έκαναν από αγριόχορτα και χόρτα και υπήρχαν τεκμηριωμένες αναφορές για κανιβαλισμούς. Η επίσημη ουκρανική πλευρά μιλάει για επτά με δέκα εκατομμύρια νεκρούς, που σημαίνει 17 θάνατοι το λεπτό, 1.000 την ώρα και 25.000 την ημέρα.

Γελάω με αυτές τις "έγκυρες πήγες" χειραγώγησης αλλα και με τους γλείφτες τους !!!αλήθεια είχαν βάλει την δήλωση του Πουτιν οτι :οι παλιοί ηγεσία της Ρωσίας ήταν Εβραίο; η τέλος πάντων την άλλη όψη της Γερμανίας του Χίτλερ αφου ειναι τοσο ανεξάρτητοι! καλά τώρα... ούτε μια ταινία δεν έγινε ουδέτερη, αλλα ούτε έγραψαν οι ιστορικοί που συνήθως ειναι κομμουνιστές στην Ελλάδα την αληθινή ιστορία! όσοι το έχουν ερευνήσει λίγο, ξέρουν την αληθινή ιστορία όλοι οι άλλοι ζουν στο matrix των Εβραίων!

(πόσο μάλλον που είμαστε η μοναδική σελίδα ίσως στην Ελλάδα που είπαμε την αληθινή ιστορία! άσχετα που έφυγαν κατι κομμουνιστικα μορφώματα απο την σελίδα facebook γιατι έχουν αλλεργία στην αλήθεια! και άλλοι αποβλακωμενοι που ξέρουν την ψεύτικη ιστορία απο τον κομμουνιστή πάππου τους!)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications