ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΟΛΑΦΟΣ στα ΜΜΜ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΟΛΑΦΟΣ στα ΜΜΜ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αυξήσεις - φωτιά από την κυβέρνηση Σύριζα στις κάρτες των ΜΜΜ - Είναι αυτές που δεν θα γινόντουσαν!

Ήταν λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων όταν ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης είχε ανακοινώσει ότι η σχεδιαζόμενη αύξηση του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας από 1,20 ευρώ σε 1,40 ευρώ (η οποία φαίνεται θα ισχύσει από Φεβρουάριο) δεν θα συνοδευόταν από αντίστοιχη αύξηση της τιμής στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Η τιμή τους, όμως, είναι αυτή που όντως έχει πάρει αύξηση. Ήδη, οι ανατιμήσεις των καρτών έχουν τεθεί σε ισχύ και αφορούν τις πωλήσεις του Φεβρουαρίου!

Συγκεκριμένα, οι μηνιαίες κάρτες που αφορούν όλα τα μέσα και χρησιμοποιούνται και από τους επιβάτες-εργαζομένους που μετακινούνται από-προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα κοστίζουν πλέον 49 ευρώ (από 45 ευρώ), οι τριμηνιαίες 142 ευρώ (από 130 ευρώ), οι 6μηνιαίες 250 ευρώ (από 230 ευρώ) και οι ετήσιες 490 ευρώ (από 450 ευρώ)! Επίσης, οι 6μηνιαίες κάρτες για όλα τα μέσα (εκτός του αεροδρομίου) θα κοστίζουν πλέον 170 ευρώ (από 165 ευρώ) και οι ετήσιες 330 ευρώ (από 320 ευρώ)!

Είναι πραγματικά απίστευτος όσο και αηδιαστικός ο τρόπος που η κυβέρνηση και οι διάφοροι εκπρόσωποί της αραδιάζουν χοντροκομμένα ψέματα, το ένα μετά το άλλο.

Είναι αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες, οι οποίοι νοιάζονται μόνο για το πώς θα επιμηκύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την διαμονή τους στις καρέκλες της εξουσίας και το «μέλι» που τις συνοδεύει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ -φώτο elldiktyo.blogspot.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications