Νέα δημοσκόπηση  σοκ!!! πάσχουν απο ηλιθιότητα πολλοί σε αυτή την χωρα!
Νέα δημοσκόπηση  σοκ!!! πάσχουν απο ηλιθιότητα πολλοί σε αυτή την χωρα!

Αν έστω και λίγο αυτά ειναι αληθινά τότε ειναι άξιοι της μοίρας τους οι ραγιάδες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ για το «Πρώτο Θέμα», η Νέα Δημοκρατία υπερσκελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, που χάνει σχεδόν τους μισούς από τους ψηφοφόρους που του έδωσαν την πρωτιά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 18% !!(από το 35,46% που πήρε στις κάλπες του περασμένου Σεπτεμβρίου), ενώ η ΝΔ βρίσκεται στο 21,3%, μάλιστα υπάρχουν άτομα που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ακομα? κατά δεύτερο πάλι ΝΔ;

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ περνά τρίτο με 5,4%!!! απο κομμουνιστές σε κομμουνιστές !και μάλιστα αυτών που εκτελούν εντολές Σορός ! , αφήνοντας τέταρτη τη Χρυσή Αυγή με 5,2%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 3,1%, η Ένωση Κεντρώων με 2,6%, οι ΑΝΕΛ με 1,9% το Ποτάμι με 1,6%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,3%, ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 4,1% των συμμετεχόντων στην έρευνα.

Όλοι οι βολεμένοι τόσα χρονιά ΝΔ, οι άλλοι δεν τους έχει περάσει ακομα η επιρροή του ψεκασματος και λένε ΣΥΡΙΖΑ, η βλακεία δεν έχει όρια σε αυτή την χωρα! Εντάξει, οι εταιρίες "δημοσκοπησεων" κανουν τη δουλειά τους και δημοσιεύουν συμπεράσματα εντός/εκτός Βουλής και βγάζουν οτι θέλουν, αν δεν ειναι αυτό τότε τσακίστε τους νεοέλληνες σε κάθε γειτονία !

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

αγαπητε την ιδια απορία εχουν και χιλιάδες σκεπτόμενοι ελληνες .../

Ανώνυμοςείπε...

Αυτα δεω ειναι αληθεις απλως σε προετοιμαζουν για τον ποιο προθυπουργο εχουν επιλεξει οι φιλοι μας οι γερμανοι και Αμερικανοι και στις εκλογες αν πανε ολοι και ψυφισουν καποιον αλλον θα βγει παλι αυτος που θελουν αυτοι καμια αξιοπιστια και αξιοκρατια ακομα και στις εκλογες τι νομιζετε τυχαια εβαλε ο Μητσοταακης υποψυφιοτητα; και γιατι δεν τον εβαζαν απο την αρχη και εβαλαν τον Μειμαρακη;Οι ψυφοφοριες ειναι απλα ενα σοου τα αποτελεσματα τα εχουν ορισει απο πριν καποιοι αλλοι η μονοι λυση για την χωρα ειναι ξεσηκωμος απο ολους αλλα το οτι υπαρχει πολυ ηλιθιοτητα σε αυτην την χωρα δεν χωραει αμφιβολια γιαυτο και δεν θα εχουμε τιποτα απολυτως στο μελλον και θα ειμαστε δουλικα!!

Ανώνυμοςείπε...

που σημαινει οτι θα φαμε τον μητσοτακη στην μαπα
ο χαντζαρας ειχε πει καποτε για την εβραικη καταγωγη του μητσοτακεικου
ε ρε Ελλας μεγαλεια που σε περιμενουν...
καταλαβαινουν σιγα σιγα εκει στης ΧΑης η θα προτιμησουν παλι να κανουν την παπια μιλωντας για μαιμου δημοσκοπησεις κτλ. μα και βεβαια ειναι μαιμου... φτιαγμενες απο μαιμουδες για μαιμουδες οποτε ουτε γατα ουτε ζημια... εσεις στην ΧΑ δεν το πιασατε οτι ετσι δεν προκειται να βρεθη ακρη και οτι η μονη που χανει ειναι η Ελλας, ακομα κι αν η σινγκουλαρ λοτζικ σας αφησει να βγητε ακομη και δευτερο κομμα, το συστημα κατεχει ολες τις εφεδρειες...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications