Έτοιμος για το Βερολίνο αν χρειαστεί!!!Δυτικά των Ουραλίων κινείται ο Ρωσικός στρατός!video
Έτοιμος για το Βερολίνο αν χρειαστεί!!!Δυτικά των Ουραλίων κινείται ο Ρωσικός στρατός!

Τέλος τα ψέμματα !!! Ο Ρωσικός στρατός είναι έτοιμος να προχωρήσει για Βερολίνο αν χρειαστεί και να τσακίσει την νατοική νέα τάξη πραγμάτων! και να ελευθερώσει την Γερμανία απο την εβραϊκή λαίλαπα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Υπάμ, η Ρωσία δημιουργει 3 νέες πανίσχυρες στρατιές ακριβώς πάνω στα δυτικά της σύνορα !!! Με τρομακτική δύναμη πυρός και με τα πλέων σύγχρονα οπλικά συστήματα εξοπλισμένες, οι νέες στρατιές του ρωσικού στρατού, θα είναι το δόρυ της Μόσχας σε περίπτωση σύγκρουσης με το ΝΑΤΟ,ενώ ως πρώτος στόχος των Ρωσικών δυνάμεων θα πρέπει να θεωρείται το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου και η ενοποίηση του εδαφικού χάσματος μεταξύ της δυτικής Ρωσίας και του Καλλίνιγραντ !!!

Προηγήθηκε σήμερα η ανακοίνωση δημιουργίας 5 νέων συνταγμάτων εκτόξευσης διηπειρωτικών πυρηνικών πυραύλων και πρίν λίγο η ανακοίνωση της δημιουργίας των νέων 3 Ρωσικών στρατιών !!! Ο ψυχρός πόλεμος είναι εδω, όσοι νόμιζαν πως ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας θα ήταν ο παγκόσμιος μπούσουλας για το μέλλον έκαναν λάθος.

Ενημέρωση για αυτά που δεν σας είπαν περί Γερμανίας γιατι πολύ πλύση εγκεφάλου κανουν τα εβραϊκά ΜΜΕ και γνωστες ιστοσελίδες στην ΕΛΛΑΔΑ!!!
«Όπως βλέπουμε στην περίπτωση του κ. Σνόουντεν, η Γερμανία είναι ένα θυγατρικό κράτος των ΗΠΑ, και συνεπώς κάθε άλλη δήλωση της Μέρκελ είναι μία ευφάνταστη ιστορία», σχολίασε ο Εβγκένι Φιοντόροβ, βουλευτής της Δούμας, στενός φίλος του Βλαντίμιρ Πούτιν και ένας από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στη Ρωσία, σε συνέντευξη που κατεγράφη την 21η Αυγούστου του 2013.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα τιμωρηθεί από τις ΗΠΑ η Γερμανία επειδή απορρίπτει συνεργασία στον τομέα της ανταλλαγής πληροφοριών με τις ΗΠΑ και τα κράτη της ΕΕ, ο Φιοντόροβ απάντησε: Ω, ελάτε τώρα… όλα αυτά είναι ψέματα. Οι μυστικές υπηρεσίες της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ανέκαθεν διοικούνταν απευθείας από τις ΗΠΑ. Αυτό το γνωρίζουμε από πολλές πηγές.

Η Γερμανία είναι άλλη μία αποικία των ΗΠΑ, όπως επίσης πολλές άλλες χώρες. Οι ΗΠΑ κατέλαβαν τη Γερμανία το 1945 και στάθμευσαν τα στρατεύματά τους σε πολλές στρατιωτικές βάσεις, και βλέπουμε σήμερα τις ίδιες στρατιωτικές βάσεις και τα ίδια αμερικανικά στρατεύματα στη Γερμανία, και συνεπώς δεν έχει σημασία που αυτές οι βάσεις μετονομάστηκαν “βάσεις του NATO” ή απλώς στρατιωτικές (αμερικανικές) βάσεις. Σοβαρά, θεωρείτε ότι αυτό έχει αλλάξει ακόμη και στο παραμικρό όσον αφορά την αμερικανική κατοχή της Γερμανίας; Αυτό είναι απλά γελοίο! Οι άνθρωποι που το πιστεύουν είναι τόσο αφελείς!

ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν επιβεβαιώσει ότι η Γερμανία είναι μια χώρα υποτελής και ελεγχόμενη. Ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό το 2012 μεταξύ άλλων είχε πει:«Η Γερμανία είναι υπό κατοχή, εξουσιαζόμενη από ξένο κράτος. Τον έλεγχο τον έχουν οι Αμερικανοί. Η γερμανική πολιτική ελίτ δεν είναι ελεύθερη. Το αποτέλεσμα: Το Βερολίνο δεν μπορεί να δράσει κατά τρόπο που πραγματικά θα ήταν προς όφελος της χώρας σε αυτή την περίπτωση.

Η Γερμανία κυβερνάται προς το παρόν ενάντια στα συμφέροντά της. Εμείς, οι Ρώσοι, μπορούμε να βοηθήσουμε τους Γερμανούς όπως καλύτερα καταλαβαίνουμε την κατάσταση στο Βερολίνο, και να δουλέψουμε για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε, για παράδειγμα, γερμανορωσικά δίκτυα σε διάφορα επίπεδα.

Μπορούμε να δουλέψουμε με διαφορετικές ομάδες στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία, εμβαθύνοντας τις πολιτισμικές μας σχέσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει μια Γερμανία η οποία θα είναι ελεύθερη, δυνατή κι αυτοπροσδιοριζόμενη χώρα στην Ευρώπη και θα μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ο υφιστάμενος ρόλος του υποτελούς των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να είναι το πεπρωμένο της Γερμανίας»

Πως είπαμε?????? οι Γερμανοί μας επιβάλουν μετρά; η ναζι και η Μερκελ; που ειναι και Εβραία!,οι Εβραίοι έχουν χειραγωγήσει την μάζα να πιστεύει οτι κάνει η Γερμανία κουμάντο στην Ελλάδα!!!αν κάνεις μια βόλτα στο facebook θα παρατηρήσεις οτι οι πιο πολλοί ειναι παντελώς ηλίθιοι και βρίζουν την Γερμανία! έχει πιάσει τόπο η πλύση εγκεφάλου τόσα χρονιά! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications