ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Η ΜΑΣΟΝΙΚΉ  ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ 46.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΠΟΤΕ!!
ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Η ΜΑΣΟΝΙΚΉ  ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ 46.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΠΟΤΕ!!

Η Πολωνία βλέπει την Ρωσία ως μεγάλο κίνδυνο , για όσους δεν ξέρουν.(μόνο οι ψαγμένοι θα το ξέρουν) αυτή η χωρα έκανε εισβολή στην Γερμανία κάποτε,σκότωνε Γερμανούς άμαχους υπό διαταγες Εβραίων,για να σύρουν το χιτλερ σε πόλεμο! και ετσι άρχισε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος!(μόνο όσοι ξέρουν αληθινή ιστορία τα ξέρουν αυτά! οι άλλοι πιστεύουν την εβραιο-βικιπαίδεια και τα σχολειά! )

Έτσι η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή ενός πολύ μεγάλου αριθμού στρατιωτών, πάνω από 46.000 στα σύνορα με την Ρωσία, με στόχο την ενίσχυση της άμυνας της χώρας από τις «επιθετικές» προθέσεις της αλλά και του Πούτιν αυτοπροσώπως.

Τα στρατεύματα αυτά, με ισχυρό οπλισμό, θα απλωθούν σε όλη την συνοριογραμμή με την Ρωσία, καθώς εκφράζονται φόβοι από το υπουργείο Άμυνας της χώρας ότι μετά την Κριμαία αλλά και τις αεροπορικές επιδρομές στην Συρία, έχει ανοίξει η όρεξη της Ρωσίας και για άλλες επεκτατικές ενέργειες προς δυσμάς.

Ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας Antoni Macierewicz δήλωσε ότι έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από την κυβέρνηση και έχουν ξεκινήσει οι προκαταρκτικές ενέργειες για να σταλεί αυτό το νέο μεγάλο στρατιωτικό τμήμα στα ήδη υπάρχοντα συνοριακά φυλάκια με την Ρωσία. Η αποστολή τους θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2016, και θα κοστίζει γύρω στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο στρατιωτικός προϋπολογισμός της Πολωνίας έχει ανέβει δραματικά τα τελευταία χρόνια, και μόνο το 2015 η άνοδος που παρουσίασε ήταν της τάξης του 18% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χώρα ξόδεψε πάνω από 7 δισεκατομμύρια ευρώ για την Άμυνα μέσα στο 2015, σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια περισσότερα απ' ότι είχε ξοδέψει το 2014.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications