Σοκ!!! στο επιστημονικό κατεστημένο με τις γνώσεις κονσέρβα!!  και τις ηλίθιες θεωρίες τους που διδάσκουν στα σχολειά!!
19χρονη ξυπνά ενώ υποβάλλεται σε εγχείρηση εγκεφάλου και ρωτάει τους γιατρούς πως πάει το χειρουργείο!

19χρονη ξυπνά ενώ υποβάλλεται σε εγχείρηση εγκεφάλου και ρωτάει τους γιατρούς πως πάει το χειρουργείο! Απίστευτο κι όμως αληθινό: Κοπέλα 19 ετών στην Πολωνία που υποβαλλόταν σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι της ξύπνησε κατά τη διάρκεια της επέμβασης και άρχισε να μιλάει στους γιατρούς για… γάτες και το πώς πάει το χειρουργείο!

Το περιστατικό συνέβη στο Κατοβίτσε της Πολωνίας, την ώρα που οι νευροχειρουργοί είχαν ανοίξει το κεφάλι της Ιγκα και αφαιρούσαν κομμάτια από τον όγκο.

Αντί όμως η νεαρή γυναίκα να πανικοβληθεί ή να αρχίσει να κλαίει από τον πόνο, άρχισε πολύ ήρεμα να μιλά στους γιατρούς και να τους ρωτάει για το πώς πάει η επέμβαση.

Οι γιατροί είπαν πως δεν μπορούσε να δει ή να νιώσει κάτι από αυτά που της συνέβαιναν, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της και την ικανότητα να μιλάει.

προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οπως :η εγχείρηση ενεργοποίησε νευρώνες που μπορεί να οδήγησαν στο ξύπνημα της Ιγκα, ωστόσο διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν το αναισθητικό είχε χορηγηθεί σωστά!!(ολα αυτά όταν υποτίθεται οτι ήταν νεκρός ο εγκέφαλος! μόνο τότε προχώρησαν στην επέμβαση )

Μάλιστα, οι γιατροί πρόσθεσαν ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο για έναν ασθενή με εκτεθειμένο τον εγκέφαλο να ξυπνά και να μπορεί να μιλήσει.Μετά την επέμβαση, η Ιγκα δήλωσε: «Δεν μπορώ να θυμηθώ και πολλά, αλλά ο γιατρός μού είπε πως συζητάγαμε για γάτες, τις οποίες αγαπώ. Εχασα τα Χριστούγεννα εξαιτίας αυτής της επέμβασης, αλλά ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να πάρω, γιατί τώρα αισθάνομαι υπέροχα!».

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ! Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! αν και κάποιοι το ξέρουν αυτο!!που ειναι οι ειδικοί εδώ να πουν τις ηλιθιότητες τους περί Δημιουργήματα... του εγκεφάλου! οπως οι περιθανάτιες εμπειρίες κτλ?ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

προφανως ο εγκεφαλος απλως μεταφερει τις σκεψεις και τις αλλες ωθησεις του συνειδητου απο τον αιθερα στο υλικο σωμα, δεν ειναι ο ιδιος ο παραγωγος των σκεψεων και του πνευματος απλα το σημειο επαφης οπως πχ η μπριζα η η κονσολα usb του διαδικτυου στον υπολογιστη...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications