Η Νέα Τάξη θέλει τους νέους σε «μαντριά» να βόσκουν αμέριμνοι ακριβό γρασίδι
Η Νέα Τάξη θέλει τους νέους σε «μαντριά» να βόσκουν αμέριμνοι ακριβό γρασίδι

Σε βίντεο τεσσάρων λεπτών, που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, εμφανίζονται κορίτσια της γυναικείας αδελφότητας «Delta Gamma» σε στιγμές ανάπαυλας και διασκέδασης σε παραλίες, κότερα και πισίνες.

Όλες τους, σε κατάσταση αποχαύνωσης, με μπικίνι και γυαλιά ηλίου απολαμβάνουν τα σπορ, τον ήλιο και τη θάλασσα, γενικά την χλιδάτη ζωή που προσφέρεται στις μέρες μας.

Η κυβερνώσα ελίτ θέλει οι νέοι άνθρωποι να προσπαθούμε να ανήκουμε σε κλειστά γκρουπ, όπου το ψέμα σερβίρεται μαζί με υποσχέσεις για άνετη και ανέμελη ζωή, βουτηγμένη στο χρήμα, τις ανέσεις και την κραιπάλη!

Έτσι δεν θα γίνουμε ποτέ επικίνδυνοι, καθώς το μυαλό και η καρδιά θα επιθυμούν αυτά που ορίζει το στομάχι και όχι ελευθερία και απόδραση από το σπήλαιο των σκοταδιστών, όπως ορίζει η παραβολή του Σωκράτη!

Σκέφτεσαι ελεύθερα; Αποτελείς ιό για την κοινωνία! Από τα πλάνα του βίντεο των Delta Gamma, βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για πολύ ακριβή παραγωγή με εναέρια πλάνα και ακριβά… κόλπα των κοριτσιών, όπως τα άλματα με ειδική συσκευή.

Σαν πρόβατα σε ακριβό γρασίδι τα κορίτσια της αδελφότητας βόσκουν ανέμελα, μέχρι να έρθει η ώρα της σφαγής! Γιατί εννοείται πως η διασκέδαση είναι απαραίτητη για να χαλαρώσει ο καθένας. Όχι όμως να γίνεται και αυτοσκοπός ζωής!

Στην ιστοσελίδα τους μάλιστα τα κορίτσια προτρέπουν κι άλλες κοπέλες να μπουν στο «μαντρί» της Delta Gamma.Θυμηθείτε:Μην στριμώχνεστε σε φυσαλίδες που στο τέλος σκάνε…«Το καλύτερο του να ανήκεις σε μια αδελφότητα είναι ότι όλες γινόμαστε αδελφές μεταξύ μας. Μπορεί να μην έχουμε δεσμούς αίματος, αλλά πάντα έχουμε η μια την άλλη», σημειώνουν ενώ αναφέρουν ότι στο παρελθόν όλες μαζί έκαναν ταξίδια και πέρασαν μοναδικές στιγμές.Αυτές οι «μοναδικές στιγμές» όμως κάποτε τελειώνουν και τότε περιμένει η πικρή πραγματικότητα…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications