ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!! Οι γερμανοί κάνουν ομάδες για να προσέχουν τις γυναίκες τους από τις επιθέσεις των Αφρικανο-Αράβων....
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!! Οι γερμανοί κάνουν ομάδες για να προσέχουν τις γυναίκες τους από τις επιθέσεις των Αφρικανο-Αράβων..

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ "FRAU MERKEL GO HOME" EΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ, ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡMΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ! ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ KAI ΕΒΡΑΙΟ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ

Το Dusseldorf είναι η πρώτη γερμανική πόλη που δημιουργεί ομάδες στις γειτονιές για την προστασία των πολιτών και, να προσέχουν τις γυναίκες τους από τις επιθέσεις των Αφρικανό-Αράβων. Ήδη από προχθές το βράδυ η σελίδα τους στο Facebook έχει πάνω από 8.000 μέλη.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ για την εμφάνιση της ομάδας "επαγρύπνησης" ότι: «Για λόγους δημόσιας ασφάλειας στη Γερμανία, η αστυνομία είναι υπεύθυνη ... σκόπιμα ψάχνουν για τους παραβάτες, αυτό δεν είναι δουλειά για τον κάθε πολίτη».

Ωστόσο, ο ιδρυτής της ομάδας επιμένει ότι προς το μόνο που θα κάνουν προς το παρόν είναι να επαγρυπνούν με την παρουσία τους σε σημαντικές δημόσιες εκδηλώσεις και τα βράδια του Σαββατοκύριακου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications