Και κάποιοι περιμένουν να  ξεσπάσει η οργή του μ@λάκα, του μουρόχαβλου λαού,«Βουνό» τα λουλούδια μπροστά από τον Παντελίδη!
Και κάποιοι περιμένουν να  ξεσπάσει η οργή του μ@λάκα, του μουρόχαβλου λαού,«Βουνό» τα λουλούδια μπροστά από τον Παντελίδη!

Το πόσο έτοιμος είναι αυτός, ο μ@λάκας λαός, να αγωνιστεί για την χαμένη του αξιοπρέπεια μπορεί κανείς να το διαπιστώσει παρακολουθώντας το f. και το t.

Ακόμη και το τελευταίο βλαχαδερό βγάζει στη φόρα την προσωπική του ζωή λες και πρωταγωνιστεί στις Οικογενειακές Ιστορίες του Κοντομηνά-Έρωτας στις Μαλβίδες-θέλοντας να μας πείσει ότι είναι σπουδαία περσόνα την ίδια στιγμή που ο μ@λάκας έχει επιτρέψει να τον κυβερνούν- στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του- πολιτικοί οι οποίοι δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο.

Η αμορφωσιά, η έλλειψη αισθητικής, η αδιαφορία για τα διδάγματα της ιστορίας, όλα μαζί στον κακοχυμένο νεοέλληνα αυτό το βλαχαδερό των βλαχαδερών, τον οποίο η παράγγα που κυβερνά εξευτελίζει διαρκώς.

Στην Ελλάδα της κρίσης ο Έλληνας δεν ξεχνάει τις… συνήθειές του, όπως είναι να πετάει λουλούδια στα μπουζούκια. Δείτε τι έγινε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης, μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά και στον τελευταίο ελληναρα και ελληνιδα και γίνουν ξένοι στην ίδια τους την χωρα, θα "διασκεδάζουν" σαν καραβλαχοι με ηλίθια τραγούδια,πάμε γερά για μνημόνιο 4 -5 έχουν λεφτά ακομα κάποιοι!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

και κατι παρηγορο αετε δεν υπαρχουν βλαχαδερα μονο εν Ελλαδι, και εδω στην Κολωνια που εγιναν τα γνωστα εκτροπα την πρωτοχρονια ξεκινησαν τις προετοιμασιες για το καρναβαλι την γνωστη εβραικη εορτη του Πουριμ. Οι γερμανιδες δεν το βαζουν κατω, ομου και οι ελεεινιδες, θα δειχνουμε τα μπουτια μας και τους κωλους μας και τα βυζια μας μεχρι που να αφανιστουν τα εθνη μας! θα αφανιστουμε ουτως η αλλως ας εχουμε τουλαχιστον τα βρακια κατεβασμενα
ελεοςςς!!!!!!!!!!!

george-aetosείπε...

Το γνωρίζω οτι τα ίδια ειναι και εκεί,οπως και ειναι οι ίδια φυλή που κάνει κουμάντο και εκεί και εδώ!τα γνωστά αριστεροκομμουνιστικα βλήματα, αυτό που δεν γνωρίζουν οι πολλοί και βρίζουν την Γερμανία..... «... Οι χριστιανοί θα παρασύρονται σε έναν πόλεμο με την ηλιθιότητα τους, και την άγνοια τους, και την εθνική ματαιοδοξία τους! θα πολεμάει ο ένας τον άλλον, και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό ». - Ραβίνος Ράιχ Χορν
μια φορά την έπαθαν οι Εβραίοι και έμαθαν να μην κανουν οι ίδιοι την δουλειά! αλλα τα σκυλια τους, και τα πρόβατα πάνε για σφαγή μέχρι να γίνει πραγματικότητα αυτό που έχουν γράψει στην Γεωργία κατευθυντήριοι λίθοι...


"Ο τελικός στόχος είναι ο συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου, ... στην ανάμειξη των φυλών, από τον Τρίτο Κόσμο στην Ευρώπη κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύρια μετανάστες. Το αποτέλεσμα είναι ένας πληθυσμός με κατά μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης των 90, πολύ ανόητο να κατανοήσει, αλλά αρκετά έξυπνο για να λειτουργήσει. ".......αυτό έχει γίνει ήδη στην Ελλάδα επί τουρκοκρατιας και συνεχίζεται.....

Unknownείπε...

Το θεμα εχει παρελθον , και αναγεται στα χρονια των ΠΑΣΟΚικων παχεων αγελαδων του Αντρικου εκει γυρω στα μεσα της δεκαετιας του `80.

Εκεινη την εποχη ο νεο-ελληνας επαρχιωτης ειχε ηδη εγκατασταθει στις μεγαλουπολεις και πιο ειδικα στην Αθηνα οπου μεσω ρουσφετιων ειχε σιγουρεψει σε μονιμοτητα του δημοσιου τη θεσουλα του γεγονος το οποιο συνολικα αριθμουσε ανω των 3,5 εκατομυριων υπαλληλων.

Η παρακμη ηταν στα πανω της - αντιφατικο μεν αληθες δε - και ολοι οι ευνοουμενοι ψηφοφοροι ως ανταλλαγμα για τη συμμετοχη τους στο γαιτανακι της πολιτικο-κοινωνικης διαφθορας επαιρναν εγκρισεις για μεγαλα δανεια , αυτοκινητα, σπιτια και πολλα ακομη , την ωρα που επρεπε με εκεινα τα χρηματα να στερεωθουν οι κρατικες παροχες, και η επενδυτικη οικονομια.

Ο Αντρικος ομως ως ζειμπεκ ντουβαρ που δε χαμπαριαζε απο τετοια, αρπαξε τα πακετα πεντοχιλλιαρων ,και ακολουθως ειπε το ιστορικα γελοιο "Τσοβολα δωστα ολα".Ηταν η αρχη του τελους της ελληνικης οικονομιας.

Το χαος που επεφεραν οι οπαδοι των σκυλομαγαζων θα ειχε τις επομενες δεκαετιες μεγαλο κοινωνικο και οικονομικο κοστος για ολους τους ελληνες .

Θυμιζω πως οσοι ζησαμε εκεινη την περιοδο ειδαμε πανω απο 50 νεα νυχτο-σκυλομαγαζα να κανουν εγκαινεια εις βαρος των κοροιδων θαμωνων τους.

Ταυτοχρονα ξεφυτρωσαν δεκαδες νεοι σκυλοτραγουδιαρηδες που ουδεποτε τους ξαναδε καποιος διοτι ησαν ολοι σχεδον αγνωστοι.
Απλως επρεπε να λαβουν μερος στην αρπαχτη του λαικου χρηματος ακομη και κωλομπαρα της πρωην τρουμπας, τα οποια εν μια νυκτι ειχαν αλλαξει ταμπελλα και εσωτερικη διακοσμηση προκειμενου να μεταμορφωθουν σε μικρες πιστες σκυλο-γαβ-γαβ ασματων.

Οποιος θυμαται τις τιμες των ρεζερβε και των φιαλων ουισκυ ( 70 εως και 180.000 δρχ το τραπεζι) καταλαβαινει τι γραφω.(ειχα 2 γνωστους που εργαζοντο διπλα σε μεγαλα ονοματα του σκυλο-τραγουδου και μαθαινα απιστυτες καταστασεις)

Μισθοι ενος μηνα (μ.ο.δημ.υπαλλ.200.000) εκαναν φτερα σε 4-5 ωρες , τα διαζυγια λογω σκυλογνωριμιων που οδηγουσαν σε πληθος κερατωματων ανεβαιναν προοδευτικα, οι χρεωκοπιες επιχειρησεων το ιδιο, τα ιδρυματα στηριξης παιδιων χωρισμενων γονεων ειχαν υπερπληροτητα συμβουλευτικων ραντεβου , και ολοι οι θαμωνες των σκυλολαικαδικων καθε δευτερα πρωι ησαν νυσταγμενοι και αφραγκοι επειδη ειχαν ξενυχτησει στα σκυλαδικα το σαββατοβραδο.

Καποιοι μαλακες υπουργοι ειχαν κανει δηλωσεις περι πολιτιστικων μαγαζιων, και περι τεχνης - απολυτη σηψη δηλαδη, ενω το σκυλαδικο προωθηθηκε μεσω ελληνικων παρακμιακων βιντεοταινιων, μεσω της τηλεορασης , του τυπου και γενια απο το συστημα διοτι υπηρχε πολυ χρημα προς εμμεση κλοπη απο τα γιδια.

Η δυστυχια , ο αλκοολισμος τα ναρκωτικα , η σκυλο-πορνεια και η καταστροφη των σχεσεων λογω αλκοολισμου και νεων φεμινιστικων ηλιθιοτητων μεταξυ ζευγαριων ειχαν πρωτογνωρη ανοδο σε διαζυγια εκεινη την εποχη.

Χτυπηθηκε αγρια ο θεσμος της οικογενειας, με μια δηθεν επαναστατικη αντιδραση ανακτησης των ατομικων δικαιωματων ως προς την αυτοδιαθεση του καθενος . Αυτο ειδικα εχει καταστρεψει τους παντες σημερα στην καταλυση καθε εννοιας ανθρωπινης συμπεριφορας , διοτι ολοι αγονται και φερονται ως σαρκολατρικα εγωιστικα κτηνη.Αγαπη δεν υπαρχει πλεον, μονο σαρκικη ηδονη.

Ελεινη κατασταση , ντροπιαστικη για ελληνες.Το πιο ωραιο ηταν πως οι ηλιθιοι καμαρωναν για το ποσα μπουκαλια ηπιαν , και το κακο χαλι που ειχαν οταν επεστρεφαν πρωι Κυριακης στα σπιτια τους - μα ποση ξεφτιλα πια !

Τα ιδια κοροιδα συνεχιζουν να ζουν αναμεσα μας και να στιγματιζουν την πορεια της χωρας την καθε φορα που σερνουν το σαπισμενο τους μυαλο στην καλπη.
Μονο παρηγορο ειναι οτι ψοφανε σαν τις μυγες οι δημιουργοι αυτων των εκτρωματικων ζομπι...οι γονεις τους .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications