ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΟΝΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ STAR WARS!;! ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ!;!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΟΝΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ STAR WARS!;! ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ!;!

Λοιπόν η εικόνα που βλέπετε στην κάτω αριστερή γωνία είναι του δαίμονα Yoda από την εικονογραφημένη μελέτη του Manly P. Hall, Μάνλι Π. Χολ33ος Βαθμός Ελευθερομασόνος !!!!

Μπορεί να βρει κάποιος πολλές πληροφορίες για τον δαίμονα Γιόντα στο εγκυκλοπαιδικό Περίγραμμα των μασόνων, των ερμητικών, των Καμπαλιστών και στην Ροδοσταυρική Συμβολική Φιλοσοφία….όχι παίζουμε έτσι!;!

Ο Ελιφάς Λεβί,ως και αυτός Ελευθερομασόνος 33 βαθμού, αλλά και διάσημος Βρετανός Αποκρυφιστής, απεικονίζεται στην ποιο πάνω φωτογραφία όπου διεξάγει έναν δαιμονικό εξορκισμό, επικαλούμενο τον δαίμονα ( Μεφιστοφελή, επίσης γνωστό και ως Γιόντα) στο χωροχρόνο μας!!!! Ο Πολιτισμός ενός λαού προέρχεται από τη λατρεία σε θεούς και δαίμονες να το θυμάστε αυτό!!!! Ταινίες και μουσική χρησιμοποιούνται για την κατήχηση!!!! Είναι παντού γνωστό ότι του Star Wars ο σκηνοθέτης George Lucas είναι σε υψηλή κατάταξη Τεκτώνων.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΩ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!!

Έκανε ο Λούκας εσκεμμένα τον δαίμονα Μεφιστοφελή, επίσης γνωστό και ως Γιοντα” ένα εικονίδιο ποπ κουλτούρας, κάνοντας εκατομμύρια να πιστεύουν σε μια υποτιθέμενη καθολική “δύναμη” που αποκόπτει τον Θεό!!!! Η Καμπάλα είναι αρχαίος εβραϊκός μυστικισμός, μια μορφή ως νεκρομαντείο με λατρεία των δαιμονικών πνεύματων μέσω της μαύρης μαγείας ( Σκιροφόριον άρχισα φίλε )!!!!! Ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να δείτε περισσότερες προσωπικότητες που έχουν πουλήσει την ψυχή τους φορούν βραχιόλια της Καμπάλα!!!! Αυτά τα δαιμονικά πνεύματα αξιοποιήθηκαν λόγω της ισχύος / σκοτεινής δύναμης που κατέχουν!!!!

Απαγορεύεται από τον Ύψιστο, μαζί με διαβούλευση με αυτούς τους ανθρώπους, αναφέρει το Λευιτικό 19:31 – “όχι σε αυτούς που έχουν εξοικειωθεί με τα πνεύματα, ούτε ζητούν μέσα από μάγους, να βεβηλώνονται από αυτούς. Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου” Η δύναμη ( που λένε στην ταινια η δύναμη μαζί σου!;! ) στην Καμπάλα ονομάζεται δημιουργός!!!! Ο ψεύτικο δημιουργός!!!! Μπορεί η “δύναμη / ψευδό δημιουργός” να είναι μαζί σας!;! Star Wars: φέρνοντας το δαίμονα Μεφιστοφελή / Yoda – Γιοντα και τη δύναμη / ψευδό δημιουργό στο σπίτι σας μέσα από το Χόλυγουντ!;! Το κάνει ήδη με την Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!!

Είναι όλα σχετικά με τη μαγεία και τα περισσότερα Απόκρυφα ραβδιά κατασκευασμένα από ιερό ξύλο εξού και η προέλευση του ονόματος Hollywood – Χόλυγουντ!!!! Τις ταινίες του Star Wars έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια τηλεθεατές για όσους γνωρίζουν θα τους πω να δουν καλά σε ποιο βαθμό η τρύπα των κουνελιών πηγαίνει….δεν μπορώ να το εξηγήσω δυστυχώς!!!!

Το παλικαράκι ο αρχιμασόνος και ο Γιοντα όπου στην γη τον γνωρίζουμε ως Μεφιστοκλή η πραγματική του εμφάνιση ως Ξενομορφιστή!!!! Εγώ δεν θα σας πω άλλα αν και υπάρχουν πάρα πολλά που θα εκπλαγείτε!!!! Εδώ δίνω την σκυτάλη σε άλλους ερευνητές να δούμε τι έχουν να μας πουν αν μπορούν βέβαια με σωστά στοιχεία και όχι κοκορολογίες ….

( ένας που πιστεύω ότι θα βγάλει κάποια άκρη είναι ο Γκόνος …ξέρει αυτός από τα Κατοχικά Νέα, καλή έρευνα…και δεν το λέω ειρωνικά!!!! ) αν δεν μπορέσουν θα επανέλθω δριμύτερος με το αναμενόμενο άρθρο περί μαγείας που υποσχέθηκε ο αναγνώστης Skiroforion!!!! Αν δεν έχουν βρει κάποια στοιχεία οι άλλοι ερευνητές θα αναφερθώ ξανά στο άρθρο του Skiroforion και πιστέψτε με δεν θα αρέσει σε πολλούς αυτά που θα αναφέρω!!!!

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τους λάτρες του Σταρ Γούορς που τους χάλασα την πίστη σε αυτές τις ταινίες αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται!!!! Κρατήστε το ως ταινία και μην κρατάτε τα υποσυνείδητα μηνύματα των ταινιών…. Όπως πάντα σε τέτοια σοβαρά ζητήματα οι πηγές για να μην λένε οι ερευνητές του πρωκτού ότι θέλουν!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications