Η μετενσάρκωση ενός πιλότου του Β” Παγκοσμίου Πολέμου
Η μετενσάρκωση ενός πιλότου του Β” Παγκοσμίου Πολέμου

Την 1η Μαΐου του 2000, όταν ο James ήταν 2 ετών άρχισε να έχει εφιάλτες και να ουρλιάζει λέγοντας πως είναι «εγκλωβισμένος σε ένα φλεγόμενο αεροπλάνο και δεν μπορεί να βγει»…

Η μητέρα του έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα και είδε τον James να αγωνίζεται σαν να προσπαθεί να βγει έξω από το αεροπλάνο, όπως φώναζε κι αυτός εκείνη την στιγμή.

Οι εφιάλτες επέμεναν τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Μετά από καιρό, η μητέρα του, του πήρε ένα αεροπλάνο για να παίζει. Δίνοντάς του, του είπε: «κοίτα έχει και βόμβα από κάτω». Και ο μικρός απάντησε: «μητέρα δεν είναι βόμβα, είναι δοχείο πτώσης.

Πώς είναι δυνατόν αυτό το δίχρονο παιδί να ξέρει για την δεξαμενή πτώσης;
Το πιο περίεργο δε, είναι πως ο μικρός James, δημιούργησε μια προσομοίωση ενός πιλοτηρίου ….Κάτι το οποίο δεν μπορούσε να εξηγηθεί για την ηλικία του…

Μετά από όλα αυτά η μητέρα του, τον ενθάρρυνε να της δώσει λεπτομέρειες.
Τότε είπε στην μητέρα του ότι στην μάχη της Ιβο Τζίμα το αεροπλάνο του συνετρίβη στην θάλασσα και όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί, εκείνος απάντησε πως χτυπήθηκε από Ιαπωνικά πυρά μπροστά στον κινητήρα.

Τον ρώτησε με τι τύπο αεροπλάνου πετούσε και απάντησε Corsair. Είπε πως το αεροπλάνο του απογειωνόταν από ένα αεροπλανοφόρο που λεγόταν Natoma και πως ένας φίλος του ονόματι Τζάκ Λάρσεν ήταν επίσης πιλότος. Ο ίδιος ονομαζόταν James Huston.

 Τον ρώτησε με τι τύπο αεροπλάνου πετούσε και απάντησε Corsair. Είπε πως το αεροπλάνο του απογειωνόταν από ένα αεροπλανοφόρο που λεγόταν Natoma και πως ένας φίλος του ονόματι Τζάκ Λάρσεν ήταν επίσης πιλότος. Ο ίδιος ονομαζόταν James Huston.

Ο πατέρας του μικρού James άρχισε να καταγράφει τα λεγόμενά του για να διαπιστώσει αν όλα αυτά που έλεγε ο ήταν πραγματικά στοιχεία κι αν αφορούσαν όντως τον πιλότο που ισχυριζόταν ο James πως ήταν σε προηγούμενη ζωή του.

Αφού τα κατέγραψε,πήγε στο reunion των βετεράνων του Natoma Bay. Εκεί πληροφορήθηκε πως 18 πιλότοι του Νατόμα είχαν σκοτωθεί σε αποστολές του Ειρηνικού καθ’όλη την διάρκεια του πολέμου στις 3 Μαρτίου, 1945. ο πατέρας βρήκε πως όντως υπήρχε ένας μόνον πιλότος ο οποίος σκοτώθηκε στην μάχη της Ιβο Τζίμα και τον έλεγαν Τζέημς Χιούστον Τζούνιορ.

Τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν και όντως τα στοιχεία που έδινε ο μικρός James, να είναι αληθινά..
Άλλο ένα συγκλονιστικό στοιχείο αφορά το γεγονός πως ειχε ονομάσει τους κούκλους που έπαιζε με τα ονόματα Μπίλλυ, Λήον και Γούωλτερ. Όταν ο πατέρας του τον ρώτησε γιατί τους ονόμασε έτσι ο μικρός απάντησε: «μα γιατί αυτοί με υποδέχθηκαν όταν πήγα στους ουρανούς»

Ο πατέρας του Τζέημς βρήκε πως υπήρχαν τρεις πιλότοι που σκοτώθηκαν σε αερομαχίες πριν τον Τζέημς Χιούστον. Ο Μπίλλυ Πήλερ, ο Λήον Κόνορ και ο Γούωλτερ Ντέβλιν. Τα δε χρώματα των μαλλιών στις κούκλες αντιστοιχούσαν με τα πραγματικά τους χρώματα.
Επίσης το 2 ετών αγόρι ζωγράφιζε αεροπλάνα και υπέγραφε ως James 3.

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ….
Η μητέρα του Τζέημς έψαξε και βρήκε την 84χρονη πλέον αδελφή του πιλότου Χιούστον, Άνν. Και μετά από λίγο ξεκίνησε ο διάλογος ανάμεσα τους.Σε αυτή τη συζήτηση, ο μικρός Τζέημς ήξερε πολλές προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του Τζέημς Χιούστον, τις οποίες επιβεβαίωσε η Άνν ως ακριβείς. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

Ο Τζέημς είπε ότι την Άνν την αποκαλούσε Άννυ. Η Άνν επιβεβαίωσε ότι μόνο ο Τζέημς Χιούστον την αποκαλούσε Άννυ.
Ο Τζέημς είπε ότι είχαν μια αδελφή που ονομάζονταν Ρουθ.
Ο Τζέημς δήλωσε πως η Ρουθ ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την Άνν και ότι η Άννυ ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Τζέιμς.

Ο Τζέημς ανέφερε ότι ο πατέρας τους ήταν αλκοολικός και όταν έπινε έσπαγε τα πράγματα, και ότι χρειάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης για τον αλκοολισμό.
Ο Τζέημς είπε ότι η Ρουθ, ήταν αρθρογράφος της κοινωνικής στήλης σε μια τοπική εφημερίδα, και αισθάνθηκε ιδιαίτερα “ταπεινωμένη”, όταν η μητέρα της έπιασε δουλειά ως καθαρίστρια σε μια πλούσια οικογένεια για την οποία η Ρουθ έγραφε συχνά.

Ο Τζέημς είπε ότι αυτός και η Ανν, ως παιδιά, είχαν δύο ταιριαστά πορτρέτα που είχαν γίνει από τον ίδιο καλλιτέχνη που λεγόταν Ντάριλ. Ήταν δώρα από τη μητέρα τους. Η Ανν επιβεβαίωσε όλες της πληροφορίες.
Η Ανν έχει αποδεχθεί τον Τζέιμς Λαϊνινγκερ ως την μετενσάρκωση του αδελφού της, Τζέημς Χιούστον του νεότερου, και έστειλε στον μικρό όσα προσωπικά αντικείμενα του αδερφού της, της είχαν απομείνει.Οι φωτογραφίες είναι από την ηλικία που ο James ήταν 2 ετών μέχρι που μεγάλωσε…Η ιστορία αυτή έχει γραφτεί και σε βιβλίο το οποίο έχει γίνει Best Seller…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications