Προϊόντα «ευλογημένα» με την κατάρα του ισλάμ πλημμύρισαν την Ελληνική αγορά
Προϊόντα «ευλογημένα» με την κατάρα του ισλάμ πλημμύρισαν την Ελληνική αγορά

Μέχρι τώρα ξέραμε την πιστοποίηση προϊόντων HACCP, αλλά φαίνεται ότι με την Ισλαμοποίηση που υφιστάμεθα σύντομα θα έχουμε και την θρησκευτική ‘πιστοποίηση Χαλάλ”.

Η Ισαλαμολαγνεία και το κυνήγι του χρήματος φαίνεται πως δεν έχει όρια. Σήμερα σε ορισμένα καταστήματα της Εγνατίας οδού διαπιστώνεται ότι, σε ορισμένα προϊόντα που διαθέτουν, γράφεται επάνω τους η δήλωση «πιστοποίηση Χαλάλ». Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με το Κοράνι και τον Ισλαμικό νόμο (σαρία), τα προϊόντα, πού καταναλώνει ένας ευσεβής μουσουλμάνος, πρέπει να έχουν «ευλογηθεί» και «διαβασθεί» από έναν μουσουλμάνο ιερωμένο με τον τρόπο πού ορίζει το Ισλάμ. Έτσι, αυτά τα προϊόντα σημαίνει ότι έχουν “διαβασθεί” από μουσουλμάνο ιερωμένο.

Επίσης, είναι γνωστό ότι το κοράνι και το Ισλάμ έχουν έναν ένας κατάλογο με λεπτομέρειες για το πως ένα ζώο θα πρέπει να σφαχθεί, να τεμαχισθεί, επεξεργαστεί κλπ. προκειμένου να επιτρέπεται η κατανάλωσή του από έναν πιστό μουσουλμάνο. Αν για παράδειγμα με το ίδιο μαχαίρι σφαχθεί ένα γουρούνι και μετά ένα αρνί, τότε το αρνί θεωρείται ακάθαρτο για το λόγο ότι μολύνθηκε από το “μολυσμένο” μαχαίρι. Σε περίπτωση που δεν ακολουθούνται οι κανόνες της σαρίας, τα προϊόντα θεωρούνται “ακάθαρτα” και συνεπώς δεν τα καταναλώνουν οι πιστοί μουσουλμάνοι.

Είναι γνωστό ότι οι μουσουλμάνοι της Γερμανίας, Ολλανδίας και άλλων χωρών εισάγουν κρέατα από μουσουλμανικές χώρες ώστε να είναι βέβαιοι ότι έχουν “διαβαστεί” κατάλληλα και έχει τηρηθεί και η προβλεπόμενη διαδικασία δηλαδή είναι προϊόντα χαλάλ. Παρατηρούμε ότι η ‘πιστοποίηση’ χαλάλ επεκτείνεται σήμερα και σε άλλα προϊόντα όπως λαχανικά, κουραμπιέδες, μπακλαβάδες κλπ. Και γενικότερα ο κάθε χότζας θα μπορεί στο μέλλον να βγάλει ένα “φετφά” και να δηλώσει ότι το α ή το β προϊόν είναι σύμφωνο ή όχι με το χαλάλ.

Επίσης, να πούμε ότι τα ‘διαβασμένα’ με χαλάλ τρόφιμα δέν βρίσκονται σέ ξεχωριστά (μόνο για μουσουλμάνους) ράφια. Τώρα τα ίδια “διαβασμένα” προϊόντα που αγοράζουν οι μουσουλμάνοι, τα αγοράζουν και οι χριστιανοί και φυσικά «ευλογούνται» αναλόγως. Σκέφτονται σήμερα οι χριστιανοί ότι καταναλώνουν προϊόντα προερχόμενα από ιεροτελεστίες αλλόπιστων; Πολύ αμφιβάλω με την ισλαμολαγνεία που μας διακατέχει.

Και σε λίγο δεν θα αργήσουν να επιβάλουν τα χαλάλ προϊόντα –πιστοποίηση σαρίας­ ως υποχρεωτικά προϊόντα σε κιλικία, καντίνες, εστιατόρια. Πηγαίναμε για την Ευρώπη με τα πιστοποιητικά HACCP και άλλα παρόμοια, αλλά κινδυνεύουμε να βρεθούμε με τα ‘πιστοποιητικά’ χαλάλ και να ψάχνουμε για χότζες να μας “διαβάσουν” τα προϊόντα και να έχουμε και την σφραγίδα της σαρίας. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κολοκοτρώνη με το χάλι μας. Αυτά παθαίνει όταν αρνείσαι την Ιστορία και τον πολιτισμό σου. Είναι άξιος της μοίρας του!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications