Αστροναύτες αποκαλύπτουν ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το Σύμπαν [Βίντεο]
Αστροναύτες αποκαλύπτουν ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το Σύμπαν [Βίντεο]

Σε πάνω από μισό αιώνα εξερεύνησης του Διαστήματος η NASA απέκτησε εικόνες από τα πιο εκπληκτικά πράγματα στο σύμπαν. Έρημους πλανήτες, γιγάντιες ηλιακές φλόγες και μακρινά νεφελώματα. Όμως έχουν και εκπληκτικές εικόνες πιο κοντά στη Γή.

Αμέτρητα μυστηριώδης ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί κατά καιρούς απο τις κάμερες της NASA, ενώ πολλοί είναι και οι αστροναύτες που έχουν αναφέρει θεάσεις UFOs.

Ο Διευθυντής του προγράμματος SETI για αναζήτηση νοήμονος ζωής στο σύμπαν (SETI: Search for Extra-Terrestrial Intelligence) του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Δρ Dan Werthimer, καθώς και ο γνωστός αστρονόμος του SETI Δρ Seth Shostak τον Μάιο του 2014 δήλωσαν ενώπιον της Επιτροπής για την Επιστήμη, το Διάστημα και την Τεχνολογία του Αμερικανικού Κογκρέσου, ότι «θα ήταν πολύ παράξενο εάν ήμασταν μόνοι στο σύμπαν».

Είπαν επίσης ότι η πιθανότητα μικροβιολογικής ζωής σε άλλους πλανήτες είναι 100%, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα νοήμονος ζωής. Παράλληλα, τόνισαν ότι μόνο στον δικό μας γαλαξία πρέπει να υπάρχουν 10- 80 δισεκατομμύρια πλανήτες όμοιοι με την Γη, δηλαδή πλανήτες, οι οποίοι βρίσκονται σε τέτοια απόσταση από το άστρο τους που να μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή, όπως την γνωρίζουμε εμείς στη Γη (habitable zone).

Σε αυτό το βίντεο θα αναλυθεί το υλικό αυτών των περιέργων καταγραφών και θα ακούσουμε αστροναύτες και επιστήμονες που εξετάζουν την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι σε αυτο το Σύμπαν.Επίσης εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι μας έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν εξωγήινα όντα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στρατιωτικές και πολιτικές φυσιογνωμίες, έχουν μίληση κατά καιρούς για τα ΑΤΙΑ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications