ιερές εξομολογήσεις για το ΤΡΙΤΟ Παγκόσμιο ΚΑΚΟ!
ιερές εξομολογήσεις¨ για το ΤΡΙΤΟ Παγκόσμιο ΚΑΚΟ!

ΤΟ ΤΡΙΤΟ Κακό θα είναι το χειρότερο και από τους δύο προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους. Πλέον η πολεμική βία είναι τόσο διεστραμμένη που ξεπερνά και αυτήν την δαιμονική φαντασία.

Η Σύγκρουση θα είναι ¨έμφυλος και ηγριωμένη¨ κατά τον Λέοντα τον Σοφό που τα προείπε. ¨ Πως θα αντέξει η ανθρωπότητα αυτό το ταξίδι προς την καρδιά του σκότους;
Το στοργικό χάδι είναι ένα πλέον βήμα προς το αόρατο.
Οι ημέρες της ειρήνης και της ευμάρειας έχουν παρέλθει.

Φόρος αίματος και ανθρώπινης ζωής δεν τιμούνται. Πόλεις γίνονται στάχτη.¨ Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται.

¨Βέβαιος ότι το ΝΑΤΟ θα κηρύξει τον πόλεμο κατά του ISIS δηλώνει ο πρώην διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Τζέιμς Σταυρίδης. Στην πρόβλεψή του ο ναύαρχος τονίζει, παράλληλα, πως η Γαλλία θα επικαλεσθεί τη ρήτρα 5, που αναφέρει πως μια δράση εναντίον ενός μέλους του ΝΑΤΟ είναι επίθεση εναντίον όλων. Η ρήτρα αυτή έχει ενεργοποιηθεί ακόμα μία και μοναδική φορά, μετά την 11ή Σεπτεμβρίου και οδήγησε στην στρατιωτική εκστρατεία του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. «Πιστεύω ότι το ΝΑΤΟ θα ενεργοποιήσει αυτό το άρθρο και θα μπει σε πόλεμο», ανέφερε. – Η στρατιωτική δράση θα ξεκινήσει με ειδικές επιδρομές και εναέρια παρουσία και θα περιλαμβάνει περισσότερη εκπαίδευση των ιρακινών δυνάμεων καιτων Κούρδων¨

Η ΡΩΣΙΑ φτιάχνει ΝΈΟ ΠΕΡΑΣΜΑ προς την Μ. Ανατολή. Η Ρωσία γνωρίζοντας ότι θα κλείσουν τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου ανοίγει πέρασμα για κατεβασιά από τον Καύκασο. ¨Κοινό χώρο αεράμυνας θα σχηματίζουν η Ρωσία και η Αρμενία, οδηγώντας σε έναν ενιαίο εναέριο χώρο στην περιοχή του Καυκάσου. Σύμφωνα με τη Μόσχα, το σχέδιο καταρτιζόταν τα τελευταία χρόνια και θα επιτρέψει αφ’ ενός στη Ρωσία να επιτηρεί μακράν πέραν των νότιων συνόρων της. Το σχετικό διάταγμα για την υπογραφή της συμφωνίας υπογράφηκε από τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το Russia Today και τα αρμενικά ΜΜΕ.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι η ρωσική αεροπορία πλέον θα μπορεί να «ακουμπά» και την Τουρκία από τα ανατολικά ενώ θα φτάνει μέχρι Οι ηγέτες της G20 συμφωνούν στην ανάγκη ενίσχυσης των συνοριακών ελέγχων και της ασφάλειας των πτήσεων, μετά και τις επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με το σχέδιο της τελικής ανακοίνωσης της συνόδου που περιήλθε σε γνώση του Reuters.
Από κάθε συνεδρίαση των μεγάλων για το καλό μας φαίνεται να χάνεται κάθε ελπίδα για το ανθρώπινο γένος.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ: ¨ Θα προσπαθήσουν να το λύσουν με την πέννα, μα δεν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και 1 με την πέννα.¨ Όμως το Τρίτο Παγκόσμιο ΚΑΚΟ ξεκινά με ένα ιδιότυπο τρόπο ¨ιερών εξομολογήσεων¨.
¨Το ανώτατο θρησκευτικό σώμα της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση-καταδίκη των επιθέσεων που έγιναν χθες το βράδυ στο Παρίσι.

«Οι τρομοκράτες δεν έχουν καμία έγκριση από το Ισλάμ και αυτές οι ενέργειες είναι αντίθετες στις αξίες της συγχώρεσης-συμπόνοιας που διαδίδει στον κόσμο», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ανώτατου θρησκευτικού σώματος Council of Senior Scholars, σύμφωνα με το Saudi Press Agency¨.

Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά εμφανίζεται ο ΠΑΠΑΣ
«Πρόκειται για απάνθρωπη πράξη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Είναι ένα από τα κομμάτια, από τις στιγμές του τρίτου παγκοσμίου πολέμου», δήλωσε ο ποντίφικας. Σε ερώτηση αν μπορεί να υπάρξει κάποιου είδους θρησκευτική δικαιολογία, ο Φραγκίσκος απάντησε: «Θρησκευτική και ανθρώπινη; Αυτό που συνέβη είναι απάνθρωπο».

«Δεν μπορώ να κατανοήσω το τι συνέβη, αλλά είναι δύσκολο να κατανοήσεις αυτά τα πράγματα, το ότι μπορεί να γίνουν από ανθρώπους. Για τον λόγο αυτό είμαι συγκινημένος, πονεμένος και προσεύχομαι. Είμαι στο πλευρό όσων υποφέρουν, στο πλευρό της Γαλλίας που τόσο αγαπώ», ολοκλήρωσε ο Αργεντινός ΠΑΠΑΣ

¨τελικά η κοινωνία τους κρίνει γιατί τους διακρίνει¨ ΡΙΞΤΕ μια ματιά γύρω σας και ΠΑΡΤΕ μια ΙΔΕΑ. Ο σατανάς επιθυμεί να καταπατήσει το δικαίωμα να ζήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας εν ΧΡΙΣΤΩ και είναι βίαιος σε αυτό. Όσο και σκληρά μέτρα λάβουν εναντίον της ανθρώπινης κοινωνίας ¨το ξύλο δεν βοηθάει στην πειθαρχία των λαών, όπως και ο άνεμος δεν βοηθάει στο σβήσιμο της πυρκαγιάς.¨ Και στο τέλος των προδρομικών γεγονότων του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου θα ανάψει μεγάλη φωτιά-πυρηνική φωτιά.

Όμως
Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή.
ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Κάθε ημέρα που ξημερώνει έχει πολλές ελπίδες για ζωή.
Και τι θα κάνει η ΕΛΛΑΔΑ που την αφήνουν γυμνή σαν το πουλάκι στην Παγκόσμια δαιμονική μπόρα που ξεκίνησε;
ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΑΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ

Λαός που γνωρίζει ιστορία μπορεί εύκολα να αμυνθεί. Αν κοιτάξει μέσα στους ΑΓΙΟΥΣ της θα βρει μεγάλη ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ¨ Και η επαναστατικότητα αυτή λέγεται ΟΜΟΨΥΧΙΑ με τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ και τον συνάνθρωπο μας. Η ομοψυχία δεν είναι μόνο μια λέξη, είναι το όπλο που δεν νικιέται ποτέ. Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications