ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή CABAL
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή CABAL

Επι εξήντα χρονια έπαιρνε τεχνολογία απο τους εξωγήινους [ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ] για ειρηνικούς σκοπούς και για το κάλο της ανθρωπότητας,όμως τον χρησιμοποιησε εναντίον της και τον ενέταξε στον πόλεμο των άστρων.

-Απέκρυψε την ύπαρξη και την συνεργασία αυτή,γελοιοποίησε την όλη υπόθεση,με αποτέλεσμα η σημερινή ανθρωπότητα να αδιαφορεί και να απορρίπτει την κοσμική γνώση απο εγωισμό και μόνο,να μην ενδιαφέρεται για το τι γίνεται στους ουρανούς απο προκατάληψη και φόβο να αντιμετώπιση το σύστημα και την θρησκεία.

-Η γήινη θεολογία έκανε το δικό της παραμύθι για να εξηγήσει το πως βρέθηκε ο άνθρωπος στην Γη και δημιούργησε λατρευτικά πλέγματα αντιμαχομενων θρησκευτικών ομάδων και παρατάξεων και έστρεψε την κάθε ομάδα εναντίον των άλλων δίδοντας το σύνθημα της καταστροφής των άπιστων.

-Δάσκαλος όλων αυτόν ο θεός του Σινα που χώρισε την ανθρωπότητα σε εκλεκτούς και εχθρούς,όρισε εδαφικά όρια κυριαρχίας των εκλεκτών του ως Γη επαγγελίας και τους προέτρεπε να αρπάζουν τα αγαθά των και να τους σκοτώνουν.

-Έτσι αφαίρεσαν απο τους λαούς την ελεύθερη βούληση,τους έκαναν φανατικούς στις θρησκευτικές λατρείες,με αποτέλεσμα να σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και να ακολουθούν απο συνήθεια ιδεολογίες,δόγματα και θρησκείες !!!

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications