Εκστρατεία προβατισμου νούμερο 2  ΔΕΙΤΕ γιατί οι Τζιχαντιστές φοβούνται όταν ακούνε «ΕΛΛΗΝΕΣ»
Εκστρατεία προβατισμου νούμερο 2  ΔΕΙΤΕ γιατί οι Τζιχαντιστές φοβούνται όταν ακούνε «ΕΛΛΗΝΕΣ»

Τραγικά πράματα σε αυτή την χωρα!μετα την Γαλλική σημαία , και Ανακοίνωση του ISIS για την Ελλάδα και καλά!φοβήθηκαν μην και ξεσηκωθούν οι Έλληνες αλλα μπα!, άλλη μια πατάτα που γυρίζει το ίντερνετ!

Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -τον Λόγο του Θεού!- και κατ’ επέκταση «σαρώνω».

Το ρήμα «κορέω» εκφράζει και την ιερή πράξη της δημιουργίας: όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε», δηλαδή έσπειρε τον σπόρο του στην κόρη-μάνα μας και έπλασαν εμάς!Σήμερα το ρήμα είναι γνωστό ως: «δια-κορεύω», από το κόρη: δια-κορεύω<κόρη. Δηλαδή η πιο δημιουργική πράξη στον κόσμο! Στο «Κοράνιο» (η λέξη είναι ΔΑΝΕΙΟ των Αράβων, Περσών και Τούρκων από το ελληνικό-ομηρικό: κορέω).

Το «Κοράνιο» έχει 114 «Κεφάλαια» (η αντίστοιχη «Αραβική» λέξη: «Surah» είναι και αυτή ελληνική, από το «Σειρά»). Αλλά και η λέξη «Αλλάχ» είναι από το ελληνικότατο «άλιος», που είναι η πρωτο-ελληνική λέξη ήλιος: Ο πρώτος πρώτος Θεός του πρωτο-Ελληνα Πελασγού ήταν, όχι ο Δίας, όχι ο Κρόνος, αλλά ο Ηλιος! Που χαρίζει το φως και τη ζωή στους Ανθρώπους: άλιος**ήλιος**Ελλάς (=το Φως)**Hellas**(Η=Χ) Αλλάχ…

Και το όνομα «Μωάμεθ» είναι δάνειο από το ελληνικότατο «μεγάθυμος» = ον με πλούσιο κόσμο ψυχής.Τι λέει το Κοράνι για τους Έλληνες: «Οι Έλληνες [πάντα] θα… νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] (Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)Καθηγητής Πάντειου Πανεπιστημίου Σταύρος Θεοφανίδης , E-mail stheofan@panteion.gr

Σοβαρός Καθηγητής αν το έγραψε αυτός, και δεν το έβαλαν τάχα για κύρος! Σαν να λες σε άγρια σκυλια μην με δαγκώνεται!Αρε βλακεία που δέρνει τον κόσμο!καθώς κάνει το γύρο του ίντερνετ!Σταματήστε να τους βομβαρδίζετε!!! και βάλτε μεγάφωνα που να λένε όλη μέρα Έλληνες! Κάποια στιγμή δεν θα αντέξουν και θα παραδοθούν!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μη λετε βλακειες αν ηταν ετσι οι βρωμοτουρκοι που κατεσφαξαν τους ελληνες και θα κανουν το ιδιο και τωρα γιατι δεν φοβηθηκαν;;οεο;;;; παρακαλω μια απαντηση .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications