H επιδημία που εξάπλωσαν τα μέσα μαζικου ελέγχου :Συνδρόμου Παρισιού κρατάει ακομα βλέπω στο Facebook!
H επιδημία που εξάπλωσαν τα μέσα μαζικου ελέγχου :Συνδρόμου Παρισιού κρατάει ακομα βλέπω στο Facebook!

Χιλιάδες χρήστες πήραν την πρωτοβουλία που τους σέρβιρε το facebook για να δείξουν αλληλεγγύη και θρηνούν για μια χώρα που μόλις και μετά βίας γνωρίζουν από φωτογραφία με το πύργο της Βαβέλ!!! δεν πιστεύω να είχαν πάει όσοι την έβαλαν! ακολουθεί άρθρο απο χρήστη του facebook (μη πρόβατο).

Έλληνες, Έλληνες… να με συμπαθάτε αλλά σήμερα θα πικράνω πολλούς από σας.Και όσοι με αντιπαθήσετε, μπορείτε να με διαγράψετε κιόλας.

Το λοιπόν… Πάτε καλά; Έχετε ξεφύγει τελείως; Το’χετε χάσει; Ρε σεις ραγιάδες, σας είπαν στο facebook να βάλετε τη Γαλλική σημαία και σεις σαν καλά «προβατάκια» πήγατε και τη «φορέσατε»; Συγχαρητήρια, εύγε για το iq σας!! Σας έδωσαν και «εργαλείο» να βάλετε και τη φωτό σας πίσω από τη σημαία και όλοι σπεύσατε να γίνετε trendy (της μοδός!).

Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ.
Επί τω πρακτέω, ΣΥΛΛΗΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
Όμως… τη Γαλλική σημαία δεν είμαι ηλίθιος να την βάλω στο προφίλ μου για να αποδείξω ότι δήθεν είμαι πονετικό παιδί κι εγώ. Ούτε θα δώσω λογαριασμό σε κανένα για το πως εκφράζω εγώ το πόνο μου.
Το γιατί είναι πολύ απλό.

Χθες είχαμε 153 νεκρούς στο Παρίσι.
ΟΜΩΣ…. Τα τελευταία 5 χρόνια είχαμε 10.000 νεκρούς στην Ελλάδα από αυτοκτονίες λόγω κρίσης. Και μαζί με αυτούς άλλα 3,500.000 φτωχοποιημένους – θυματοποιημένους συμπολίτες σας.
ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΡΕΕΕ;;

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΨΕ;;
Εσείς λοιπόν που ακολουθήσατε τη «μόδα» και βάλατε τη Γαλλική σημαία, μπορείτε να μου δείξετε έστω και ένα ευρωπαίο από τους κατά τα άλλα «αλληλέγγυους εταίρους» μας, που να έβαλε την Ελληνική σημαία στο προφίλ του;
Τοσούτον μάλλον που το «τυφλό» χτύπημα στο Παρίσι ενορχηστρώθηκε από τον Φρανσουά Ολάντ και τους εγκληματίες συνεταίρους του, ώστε να δρομολογηθεί σταδιακά η εγκαθίδρυση της νέας τάξης πραγμάτων στην Ευρώπη.
Ρε σεις, δεν χρειάζεται να είστε συνάδελφοί μου δημοσιογράφοι για να ξεχωρίσετε 2 γαϊδάρων άχυρα…
Ρε σεις, στρατιωτικός νόμος στο Παρίσι, δήθεν για να αποκλειστεί η πόλη μπας και εγκλωβιστούν οι εναπομείναντες τζιχαντιστές;;; Ρε σεις πάμε καλά;;

Στρατιωτικός νόμος στην Ευρωπαϊκή ιστορία είχε να επιβληθεί από το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Και από τότε έχουν γίνει ένα σκασμό τρομοκρατικές επιθέσεις με εκατόμβη θυμάτων σε όλη την γηραιά ήπειρο.
Πρωθυπουργοί (Ιταλίας, Σουηδίας, κλπ) δολοφονήθηκαν… μετρό και τρένα ανατινάχθηκαν, χιλάδες θύματα...
Ποτέ όμως στρατιωτικός νόμος!! Που ακούστηκε αυτό;

Τι το πέρασε ο Ολάντ; Τσιφλίκι του;ω Και σεις ραγιάδες, επειδή σας είπε το σατανικό facebook να βάλετε τη σημαία, τη βάλατε.ω Εύγε κουτορνίθια μου, που όσο καταλαβαίνετε εσείς από ευρωπαϊκή πολιτική, τόσο ξέρω κι εγώ από αστροναυτική.ω Βρεεεε… γι’αυτό πάμε κατά διαόλου.
Επιρρεπής στη μ@λ@κία ο Ελληνάρας.
Και μαζί του αυτή τη φορά την «πάτησαν» και πολλά ακόμα προβατάκια από τις λοιπές χώρες. Όμως αυτοί δεν ποδοπατήθηκαν από στημένες κρίσεις!Ξυπνάτε συνέλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέρμα το χόρτο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications