22 Μαρ 2017

STAR GATE, το ΥΠΕΡΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ΕΒΛΕΠΕ από ΜΑΚΡΙΑ

STAR GATE, το ΥΠΕΡΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ΕΒΛΕΠΕ από ΜΑΚΡΙΑ

Το «Star Gate» είναι ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA - Defense Intelligence Agency) στο οποίο εμπλέκονται χρήσεις φαινομένων που πολλοί στο συστημικό κόσμο εξακολουθούν να θεωρούν ως ανύπαρκτα. Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορούν να αποκτήσουν πληροφορίες που τα συμβατικά μέσα αδυνατούν.

Το «Star Gate» είναι η κωδική ονομασία μίας μονάδας του αμερικανικού στρατού που ιδρύθηκε το 1978 στο Fort Meade, της Maryland.

Μεγάλο μέρος του υλικού και των ερευνών του προγράμματος εξακολουθούν να παραμένουν απόρρητα. Στο πρόγραμμα «Star Gate» συμπεριλαμβάνονται θέματα όπως η συνείδηση, τα παραφυσικά φαινόμενα, η έκτη αίσθηση (ESP), η απομακρυσμένη προβολή και πολλά άλλα που εξακολουθούν να παραμένουν κρυφά.

Το πρόγραμμα αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι εξακολουθεί να υφίσταται από την CIA και ότι δεν "έφτασαν" στον κόσμο όλα όσα έπρεπε να μάθει.Το πρόγραμμα ήταν τόσο μυστικοπαθές που δεν χρειαζόταν καν να υποβάλουν έκθεση στο συνέδριο, απαλλάσσονταν. Τι λόγους είχαν να το κλείσουν; Ή μήπως εξακολουθεί να λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα;

Ένας άλλος σημαντικός λόγος που ορισμένοι θεωρούν ω απόδειξη ότι το πρόγραμμα "τρέχει" ακόμα, είναι η μαρτυρία του Ingo Swann. Ο Ingo Swann ήταν ο βασικός συμμετέχων του «Star Gate» σε πολλαπλές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από CIA, NSA, το Υπουργείο Άμυνας, παράλληλα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Stanford, με θέμα «Remote Viewing»

Το Remote Viewing (απομακρυσμένη προβολή) είναι η ικανότητα ενός ατόμου να μπορεί να περιγράψει μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση ακόμη και μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική θέση την οποία βρίσκεται.Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, ο Ingo ήταν σε θέση να δει και να περιγράψει με επιτυχία τα δαχτυλίδια γύρω από τον Δία πολύ πριν ο Pioneer 10 της NASA φτάσει εκεί, γεγονός που είναι τεκμηριωμένο και καταγεγραμμένο στην σχετική βιβλιογραφία.

Επίσης, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο Ingo "είδε" και την πίσω πλευρά του φεγγαριού, αλλά χωρίς να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο αυτών των "θεάσεων"...Είναι τόσο λίγες οι πληροφορίες και τόσο ελάχιστα όσα έχουν αποχαρακτηριστεί που από μόνα τους δημιουργούν απορίες, αφού σχεδόν πάντα στο κατάλληλο σημείο η "συνέχεια κόβεται", όπως συμβαίνει στο τέλος κάθε επεισοδίου τηλεοπτικής σειράς σε συνέχειες.

Κατά συνέπεια οι υποθέσεις,οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας μπορούν να οργιάζουν ως εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε:Τι υπήρχε στην πίσω πλευρά της Σελήνης; Ποια άλλα μέρη είδαν; Κατασκόπευαν άλλες χώρες; Διάβαζαν τις σκέψεις αρχηγών κρατών; Μπορούσαν να "ταξιδέψουν" και σε άλλους πλανήτες ή άστρα;. Μπορούσε το πρόγραμμα να επικοινωνήσει με εξωγήινους; Κι αν ναι, τι είπαν; Και ο κατάλογος των ερωτήσεων είναι ατελείωτος...

Remote Viewing, Stargate Project And CIA Mind Control, MK Ultra And LSD

Remote Viewing refers to the attempt to gather information about a distant or unseen target using paranormal means or extra-sensory perception. The CIA, MI6, MI5, NSA, Mossad and many other intelligence agencies have taught agents to learn remote viewing for years.

Remote viewing was popularized in the 1990s, following the declassification of documents related to the Stargate Project, a 20 million dollar research program sponsored by the U.S. Federal Government to determine any potential military application of psychic phenomena. They also experimented with a project known as MK Ultra using LSD on unsuspecting participants.

Remote viewing, like other forms of extra-sensory perception, is generally considered as pseudoscience due to the need to overcome fundamental ideas about causality, time, and other principles currently held by the scientific community, and the lack of a positive theory that explains the outcomes.

diadrastika
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

STAR GATE, το ΥΠΕΡΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ΕΒΛΕΠΕ από ΜΑΚΡΙΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats