Συρία: Σε πανικό οι τζιχαντιστές  Israeli Secret Intelligence Service από το ανελέητο σφυροκόπημα των Ρώσων (Βίντεο)
Συρία: Σε πανικό οι τζιχαντιστές   από το ανελέητο σφυροκόπημα των Ρώσων (Βίντεο)

Οι ρωσικές επιθέσεις φέρνουν τα πρώτα ρήγματα στην δράση του ISIS.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ρωσικών δυνάμεων, υπάρχουν σημαντικές απώλειες σε ηγετικά στελέχη των τζιχαντιστών ενώ σήμερα εκδηλώθηκε και η πρώτη άρνηση αρχηγού του ISIS να πολεμήσει ενάντια σε δυνάμεις του Συριακού στρατού.

Η καταιγιστική τακτική αεροπορικών επιδρομών των Ρώσων φαίνεται να έχει τα πρώτα της αποτελέσματα. Όπως ανακοινώνεται από την ηγεσία της ρωσικής δύναμης που δραστηριοποιείται στην Συρία, σήμερα θα γίνουν συνολικά 98 αεροπορικές επιθέσεις, με 190 επιλεγμένους στόχους.

Ο στρατηγός Αντρέϊ Καρταπόλοφ δήλωσε σήμερα ότι ακόμα και στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS παίρνουν μέρος στην μάχη, εκτοξεύοντας το πρωί 12 πυραύλους Κρουζ εναντίον θέσεων του ISIS στην Idlib και σε μονάδες παραγωγής πετρελαίου.

Μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες, υπήρξαν πάνω από 125 έξοδοι ρωσικών αεροπλάνων χτυπώντας επιλεγμένους στόχους. Οι επιθέσεις φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα, καθώς οι ίδιοι οι τζιχαντιστές ανακοίνωσαν ότι σκοτώθηκαν τρία από τα ηγετικά στελέχη τους στο πεδίο των μαχών από τους βομβαρδισμούς των ρωσικών αεροπλάνων.

Οι Ρωσικές επιθέσεις μάλιστα οδήγησαν στην πρώτη άρνηση στελέχους του ISIS, με την επωνυμία Abu Hassan να οδηγήσει τις δυνάμεις του σε επίθεση εναντίον μίας πόλης βόρεια της πόλης Homs. Η πληροφορία αυτή, η οποία επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές, δείχνει ότι η επιχείρηση των Ρώσων αρχίζει να έχει τα πρώτα αποτελέσματα και στο έδαφος όπου μέχρι πριν λίγο καιρό οι τζιχαντιστές έμοιαζαν άτρωτοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications