Λάμπρος Φουντούλης: Καλύπτουν τους δολοφόνους των παιδιών μας - BINTEO
Λάμπρος Φουντούλης: Καλύπτουν τους δολοφόνους των παιδιών μας - BINTEO

Ο Λάμπρος Φουντούλης πατέρας του Αθάνατου συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη αφού παρέδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας στην ΓΑΔΑ για την παύση των ερευνών για την ανεύρεση των άνανδρων δολοφόνων προέβη στην εξής δήλωση:

"Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την άνανδρη δολοφονία του γιού μου, Γιώργου Φουντούλη, και του φίλου του, Μανώλη Καπελώνη, και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα. Δυστυχώς, δύο χρόνια τώρα, είμαστε στα σκοτάδια.

Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την Αστυνομία, από τις αρχές τι γίνεται με αυτή την υπόθεση. Έχω έρθει με δικηγόρο, έχω ζητήσει το φάκελο να δω πού πηγαίνουν οι έρευνες.Ενώ μας είπαν ότι θα μας δώσουν στοιχεία, ήρθαμε εδώ άδικα. Δεν μας έδωσαν τίποτα!

Η σύζυγός μου επανειλημμένα παίρνει τηλέφωνο και λέει «θέλουμε ενημέρωση». Της λένε ότι «θα σας πάρει ο Αστυνομικός Διευθυντής», καμία ενημέρωση. Πιστεύω ότι ολιγωρεί η Αστυνομία, δεν ξέρω για ποιους λόγους.Οι ηθικοί αυτουργοί, για μένα, είναι γνωστοί. Είναι το πολιτικό σύστημα, γιατί αυτή ήταν μία πολιτική δολοφονία, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Παραδώσαμε μία επιστολή διαμαρτυρίας και ζητάμε να κάνουν τα αδύνατα δυνατά να βρεθούν οι δολοφόνοι. Και σκυλιά να ήταν τα παιδιά, θα είχανε βρει τους δολοφόνους τους. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι τους καλύπτουν και δεν ενδιαφέρονται.Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε άλλο γονέα να μην συμβεί αυτό που συνέβη σ’ εμάς".(Για κάποιο λόγο έχουν κόψει το ήχο στο βίντεο μάλλον δεν αρέσουν αυτά που λέει γνώστες τακτικές του συστήματος και του youtube)

Ποιους κατάψηφίσαν οι νεοέλληνες ....Τώρα κλαίνε πολύ αργά κύριοι και κυρίες ο Τσιπρας κάνει οτι έχει διαβάσει στον Εβραίο ΜΑΡΞ (περί φυλετικής κάθαρσης στην Ευρώπη οπως κάνουν ολα τα αριστερά κόμματα, Ότι έκανε ο Στάλιν άπλα πιο μοντέρνα )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications