Αν βγει κανένας με καμιά καραμπίνα  που του καίνε το αυτοκίνητο και στείλει τα κολ@παιδα του ΣΥΡΙΖΟΚΚΕ εκεί που τους αξίζει θα τον κάνουν άγαλμα πάλι;
Αν βγει κανένας με καμιά καραμπίνα και στείλει τα κολ@παιδα εκεί που τους αξίζει θα τον κάνουν άγαλμα πάλι;

Στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας είναι έντονη η μυρωδιά του καμένου αλλά και η οσμή από τα δακρυγόνα. Πριν από λίγο ένα αυτοκίνητο πυρπολήθηκε, ενώ οι ταραξίες έσπασαν ένα άλλο, του έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν προς την πλευρά των ΜΑΤ.

Τελικά το όχημα προσέκρουσε σε ένα κολονάκι και η πορεία του σταμάτησε εκεί.

Το μόνο που έχουν καταφέρει να κάνουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ είναι να περιορίσουν τα επεισόδια και να τα οριοθετήσουν στη πλατεία Εξαρχείων και την οδό Στουρνάρη ενώ στα υπόλοιπα «μέτωπα» η ένταση φαίνεται να έχει καταλαγιάσει.

Την ίδια στιγμή, πληθαίνουν οι αναφορές πως έχουν προκληθεί σημαντικές καταστροφές σε καταστήματα αλλά και εισόδους πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα, νωρίτερα έγινε και η πρώτη σύλληψη. Ένας νεαρός που συμμετείχε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στις επιθέσεις τραυματίστηκε από πέτρα στο κεφάλι, έπεσε κάτω, περικυκλώθηκε από άνδρες των ΜΑΤ και συνελήφθη! αύριο θα πάρει τηλεφωνώ ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το ΚΚΕ να τον αφήσουν!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications